БЕЗ ЖЕНА И ДЕЦЕ: У Европу дошло 5 милиона илегалних миграната, све млади мушкарци

Поделите:

Теза да мигранти беже од рата са својим породицама, потпуно је раксринкана у најновијем темељном истраживању.

Једна од најпознатијих истраживачких агенција РЕW, разбила је дубоко укорењени стереотип да су међу мигрантима равномерно заступљене жене и деца, као и глобалистичку теорију завере да целе породице миграната беже од ратних разарања. Оба мита нису издржала проверу јер велики број миграната долази из безбедних земаља (где није било рата), а млади мушкарци чине убедљиву већину.

Подаци истраживања које је спровела  ова агенција показују да у Европи тренутно живи чак пет милиона илегалних имиграната.

Од тих пет милиона који се у Европи налазе илегално, 70 одсто живи у четири европске земље: Немачкој, Великој Британији, Француској и Италији, а више од пола у Великој Британији и Немачкој.

Такође је видљиво из података да су углавном у питању мушкарци, од којих је 65 одсто млађе од 35 година.

Око 30 одсто илегалних имиграната дошло је из азијских муслиманских земаља попут Авганистана и Пакистана, док их је 23 посто из земаља бившег Совјетског савеза и Турске, 21 одсто долази из блискоисточних земаља као што су Ирак или Сирија, а 17 из субсахарске Африке, где прењаче непозвани мигранти из Еритреје и Нигерије.

Дневна газета

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here