BEZ ŽENA I DECE: U Evropu došlo 5 miliona ilegalnih migranata, sve mladi muškarci

Podelite:

Teza da migranti beže od rata sa svojim porodicama, potpuno je raksrinkana u najnovijem temeljnom istraživanju.

Jedna od najpoznatijih istraživačkih agencija REW, razbila je duboko ukorenjeni stereotip da su među migrantima ravnomerno zastupljene žene i deca, kao i globalističku teoriju zavere da cele porodice migranata beže od ratnih razaranja. Oba mita nisu izdržala proveru jer veliki broj migranata dolazi iz bezbednih zemalja (gde nije bilo rata), a mladi muškarci čine ubedljivu većinu.

Podaci istraživanja koje je sprovela  ova agencija pokazuju da u Evropi trenutno živi čak pet miliona ilegalnih imigranata.

Od tih pet miliona koji se u Evropi nalaze ilegalno, 70 odsto živi u četiri evropske zemlje: Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Italiji, a više od pola u Velikoj Britaniji i Nemačkoj.

Takođe je vidljivo iz podataka da su uglavnom u pitanju muškarci, od kojih je 65 odsto mlađe od 35 godina.

Oko 30 odsto ilegalnih imigranata došlo je iz azijskih muslimanskih zemalja poput Avganistana i Pakistana, dok ih je 23 posto iz zemalja bivšeg Sovjetskog saveza i Turske, 21 odsto dolazi iz bliskoistočnih zemalja kao što su Irak ili Sirija, a 17 iz subsaharske Afrike, gde prenjače nepozvani migranti iz Eritreje i Nigerije.

Dnevna gazeta

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here