Бијељина: Откривен споменик мајкама погинулих бораца

Поделите:

У жељи да ода почаст мајкама погинулих и несталих бораца, иницијативу за подизање споменика у Бијељини дало је Удружење породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице

У БИЈЕЉИНИ је данас откривен споменик посвећен мајкама погинулих српских бораца у свим ратовима. У жељи да ода почаст мајкама погинулих и несталих бораца, иницијативу за подизање споменика дало је Удружење породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице, а идеја је реализована уз подршку бројних хуманих људи и организација.

Резултат слика за Бијељина: Откривен споменик мајкама погинулих бораца

Споменик су открили градоначелник Бијељине Мићо Мићић, саветник Одељења за борачку, инвалидску и цивилну заштиту Славиша Савић и председник Удружења Смиља Митровић, а освештали су га свештеници бијељинског епархијског намесништва.

– Скоро 30.000 синова је своје животе дало за Републику Српску, да бисмо ми, данас, у њој могли да живимо. Као што је Република Српска трајна, тако је трајан и бол мајки које су изгубили синове и надам се да ће овај споменик бар мало смањити тај бол који осећају, а свим борцима нека је вечна слава и мир – поручио је Мићић.

Новости

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here