Бил Гејтс шокирао свет: Требаће вам оволико доза вакцина

Поделите:

 

Kако сада ствари стоје биће потребно више од једне дозе вакцине за имунизацију против коронавируса, а старијима можда и три, изјавио је за ЦБС Бил Гејтс.

Оснивач Мајкрософта који је својим изјавама о вакцини против коронавируса дословно дигао свет наноге и распламсао теорије завере, каже да је нада да ће једнадоза вакцине бити довољна постојала али само на почетку пандемије.

Он је у интервјуу за ЦБЦ Неwс изјавио да ће напори за проналазак вакцине против коронавируса захтевати велики напор, на глобалном нивоу.

МОЖДА ВАС ЗАНИМА

“У овом тренутку не чини се да ће иједна од вакцина које се праве бити довољне за заштиту у једној дози, То је била нада на самом почетку. Можда ће нас вакцине које касније буду направљене позитивно изненадити. Али за сада, како ствари стоје, не. Kада је реч о старијим особама, оне ће можда морати да приме и више од две дозе”, рекао је Гејтс.

B92

Поделите:

1 коментар

 1. Ma da stariji će prvo da prime Microsoft Corona Virus V 1.0
  pa onda V 1.1
  i na kraju V1.2
  Posle će naravno da resetuju sistem i da se pripreme za novu boleštinu koju im bogati hakeri iz Microsoft laboratorija miksuju.
  Verovatno neki hiper turbo buster ebole za ubrzavanje metabolizma od kojeg dobiju dijareju da 24 sata ništa drugo ne rade nego čuče u klozetu?????
  Pored maski i rukavica onda treba očekivati i nestašice toalet papira??

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here