Бивши припадници 7. батаљона ВЈ: Родољуби на мети насилничке власти

Поделите:

Припадници некадашњег Седмог батаљона Војске Југославије поново се налазе на удару репресивног апарата владајућег режима и његових криминалних структура – саопштилу су данас бивши припадници Седмог батаљона ВЈ поводом јучерашњег напада на пратиоце лидера НСД-а Андрије Мандића.

Према ријечима бивших припадника ове елитне јединице ВЈ, након бруталног и мучког напада на колеге Дејана Гојковића и Горана Никезићаочигледно је да се власт опредијелила да иде путем насиља.

gojkovic nikezic 409x280 Бивши припадници 7. батаљона ВЈ: Родољуби на мети насилничке власти
Гојковић и Никезић

„Као и сваком марионетском режиму први су на мети провјерени родољуби и они који су увијек били тамо гдје се бране отаџбина и народ. Познато је да смо својевремено сачували грађански мир у Црној Гори и да су наши припадници показали висок степен одговорности у најтежим тренуцима, а сигурно је да ћемо и сада бити на висини задатка и спријечити да власт преко својих криминалаца атакује на наше људе.
Да иза напада на Гојковића и Никезића стоје структуре АНБ-а свједочи и данашње понашање полиције која без икаког разлога приводи припаднике некадашњег Седмог батаљона ВЈ, умјесто да се процесуирају они који су учествовали у мучком нападу и повриједили наше пријатеље“, поручују бивши припадници 7. батаљона.

Како кажу, у односу на наведено иде се и корак даље и организује се упад више од десет особа у просторије једне опозиционе политичке организације, што полиција нигдје не помиње у својим саопштењима.

„Дакле, јасно је да је у питању дио одређене шире акције режима, која је првенствено уперена против српског народа у ЦГ, као и према најважнијим и најјачим опозиционим структурама. Позивамо власт да се уразуми и да прекине са провокацијама, јер свако ко је нападнут на правди Бога има право да се брани“, закључују они.

ИН4С

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here