БИВШИ ШЕФ БИА : Чеда је лопов и олош!

Поделите:

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП, с посланичком платом од око 100.000 динара води живот холивудског милионера, али упорно одбија јавности да објасни откуд му новац за луксузан начин живота.

Бивши директор БИА и бивши потпредседник либерала Горан Петровић тврди да је Јовановић преварант, лопов, олош и политичка проститутка.

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП, с посланичком платом од око 100.000 динара води живот холивудског милионера, али упорно одбија јавности да објасни откуд му новац за луксузан начин живота.

Јовановића је Војислав Шешељ оптужио да је узео милионе марака од отмице Мирослава Мишковића, кога је 2001. отео „земунски клан“, а да има везе с његовим киднаповањем и сам Мишковић је, индиректно, написао у отвореном писму 2007.

Јовановићев начин живота годинама интригира јавност, али он упорна одбија да каже којим средствима финансира луксуз.

Међутим, пре неколико година Горан Петровић, бивши директор БИА, решио је да отвори душу пошто је отишао из ЛДП. Он је Јовановића тада назвао „болесним преварантом, лоповом и лажовом, хохштаплером и битангом“.

„Чеда је патолошки, дакле болесни преварант, лопов и лажов, хохштаплер и битанга и на моје згражавање и неверицу за невероватно кратко време је испунио све критеријуме на основу којих ја људе сврставам у категорију олош, и то не једном већ неколико пута, и остајем при томе“, казао је Петровић и додао да ЛДП није „никаква партија“.

За Јовановића је казао да је, као и свака „политичка проститутка и кафанска певаљка“, спреман да служи ономе ко му плати.

„Написао сам (на свом блогу) и да је у једном ресторану у Шамонију, где је са супругом био на скијању, наручио флашу најскупљег вина на свету „романе конти“, која кошта неколико хиљада евра, и нико ме није демантовао“, навео је Петровић.

Зоран Живковић: Питајте Чеду одакле му паре

Зоран Живковић, председник НС, кратко је поручио да не жели да коментарише изјаве Војислава Шешеља, али ни Мирослава Мишковића, те да сами треба да питамо Јовановића одакле му новац.

„Питајте Чеду одакле му паре. То је легитимно питање“, казао је Живковић.

 

 

Правда

Поделите:

1 коментар

  1. Српски душмани овако причају о Ђинђићевом пријатељу и вођи београдских студената.
    Ваљда не би демократе примиле у своје друштво лопину, отмичара, зависника од кокаина. Па он је некад био узданица Демократа, у њега су се клели и Мичуновић, и Коштуница и Ђинђић.
    Ако мрзитељи , наши душмани уапсе Белог Чеду, како ћемо ми без њега.
    Па зашто држимо америчког Скота у Београду, надам се да ће он спасти Белог Чеду!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here