Блиц лобира за фармакоиндустрију: Напао вероучитељицу због ММР вакцина!

Поделите:

Блиц спојио “лепо и корисно” – са уобичајеном праксом напада на СПЦ Блиц кренуо у кампању и против појединца који не прихватају наметање фармакоиндустрије. Тако је у јучерашњем тексту напао вероучитељицу из Бачке.

Прво је дискредитујући да уоште није вероучитељица, што није тачно, него тренутно не предаје због породиљског одсуства. А потом јој је прикачио низ етикета и таргетирао је као ватрену антиваксерку.

За Видовдан поводом овог Блицовог чланка изјаву је дала др Јована Стојковић:

 

-Кампања Блица против људи који се боре за слободу избора постаје све болеснија. Овај пут су напали теолога и мајку петоро деце због предавања одржаног у Патријаршији на иницијативу православних лекара. Истина је да се ћелијске линије абортираних фетуса користе за справљање вакцина и да делови ДНК могу да заостану у вакцини. Забринутост због овог технолошког “онечишћења” изразило је и највише америчко тело за контролу лекова FDA., док је светски позната генетичарка Тереза Дајшер указивала на повећање аутизма након увођења овог типа вакцина и своје апеле јавно упутила институцијама. Ватикан је указао на неетичност производње оваквих вакцина и позвао на производњу адекватних замена. Блиц, као и његови саговорници традиционално спинују и лажу за интересе фармакоиндустрије и фашистичког закона о обавезној вакцинацији. – изјавила је др Јована Стојковић за Видовдан.

Поделите:

2 Коментари

  1. Пара врти, врти, врти… Ал’, како то написа Шпенглер, новац губи битку од живота; живот се НЕ МОЖЕ победити.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here