Blic lobira za farmakoindustriju: Napao veroučiteljicu zbog MMR vakcina!

Podelite:

Blic spojio “lepo i korisno” – sa uobičajenom praksom napada na SPC Blic krenuo u kampanju i protiv pojedinca koji ne prihvataju nametanje farmakoindustrije. Tako je u jučerašnjem tekstu napao veroučiteljicu iz Bačke.

Prvo je diskreditujući da uošte nije veroučiteljica, što nije tačno, nego trenutno ne predaje zbog porodiljskog odsustva. A potom joj je prikačio niz etiketa i targetirao je kao vatrenu antivakserku.

Za Vidovdan povodom ovog Blicovog članka izjavu je dala dr Jovana Stojković:

 

-Kampanja Blica protiv ljudi koji se bore za slobodu izbora postaje sve bolesnija. Ovaj put su napali teologa i majku petoro dece zbog predavanja održanog u Patrijaršiji na inicijativu pravoslavnih lekara. Istina je da se ćelijske linije abortiranih fetusa koriste za spravljanje vakcina i da delovi DNK mogu da zaostanu u vakcini. Zabrinutost zbog ovog tehnološkog “onečišćenja” izrazilo je i najviše američko telo za kontrolu lekova FDA., dok je svetski poznata genetičarka Tereza Dajšer ukazivala na povećanje autizma nakon uvođenja ovog tipa vakcina i svoje apele javno uputila institucijama. Vatikan je ukazao na neetičnost proizvodnje ovakvih vakcina i pozvao na proizvodnju adekvatnih zamena. Blic, kao i njegovi sagovornici tradicionalno spinuju i lažu za interese farmakoindustrije i fašističkog zakona o obaveznoj vakcinaciji. – izjavila je dr Jovana Stojković za Vidovdan.

Podelite:

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here