БОKИ 13 ОРГАНИЗОВАО ОРГИЈЕ ЗА РАМУША?! У телефону водитеља пронађена шифрована преписка са Харадинајевим сарадницима! ПОДВОДИО ЧАK И МАЛОЛЕТНЕ ДЕЧАKЕ

Поделите:

Бојан Јовановски – Боки 13, који је у Северној Македонији ухапшен због милионског рекета, највероватније је умешан и у организовање елитне проституције, девојке (можда и дечаке) подводио је чак и Рамушу Харадинају.

Ово је шокантно сазнање до кога је истрагом дошла македонска полиција после хапшења Јовановског на грчкој граници 15. јула ове године. У мобилном телефону Бокија 13 нађена је сумњива, шифрована преписка с блиским сарадницима Харадинаја, а претпоставља се и да су Боки и Рамуш били у директном контакту преко једног припејд броја

Извор из истраге, високопозиционирани припадник македонске полиције, каже да је бесан што је истрага порука заустављена, и то по наређењу из врха власти у Скопљу.

– Јовановском су одузети мобилни телефони, таблет и лаптоп. У мобилном телефону нађено је више сумњивих СМС и Вајбер преписки са високопозиционираним људима у власти у Приштини. Сумњамо да је у питању елитна проституција, све указује на то, али истрага је заустављена још крајем јула, наводно да се не наруше добри односи са Kосовом – наводи извор.
Он додаје да је са овим случајем упознао новинаре једног дневног листа и интернет портала у Скопљу, али да нико не сме да пише о Харадинају.

Према његовим речима, сасвим је могуће да је Боки 13 био и у директном контакту а Харадинајем!

– Боки 13 био је на вези са човеком који важи за главног оперативца Рамуша, који му завршава важне и приватне послове. Са њим је размењивао поруке које упућују на сумњу у елитну проституцију. Такође, колеге из служби безбедности сумњају да је Јовановски преко једног припејд броја био у вези и директно са Харадинајем, али то је немогуће доказати… Оно што је сигурно јесте да је Боки са Рамушовим човеком размењивао индикативне поруке – тврди извор.
На питање да конкретно открије о чему се ради, извор открива једну од преписки.

– Kрајем децембра прошле године, после неколико куртоазних порука, Јовановски је Рамушовом човеку послао овакву поруку: “Друг, шаљем ти три комада за Р. Супер су.” Сутрадан увече Харадинајев човек одговара Бокију: “Томато је одличан. Хвала.”

Kurir

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here