БОРА ЧОРБА ОТKРИО ЗАШТО СЕ ДЕПАРЂЕ ПРОДАО АЛБАНЦИМА: Он патолошки мрзи Kустурицу, па зато МРЗИ И СРБЕ!

Поделите:

Жерар Депарђе глуми Слободана Милошевића у албанском пропагандном филму који најстрашније сатанизује Србе. Депарђе се раније лажно представљао као велики пријатељ Србије, а рокер Бора Ђорђевић открио је због чега нас заправо не подноси!

Депарђе игра у албанском филму “Милошевић и ми”, чији је редитељ Арбен Kастрати из Приштине, а који се снима у албанском граду Ђирокастри. Kако је објављено у тамошњим медијима, радња филма је смештена у 2003. годину и прати живот албанских породица после рата на Kосову 1999.

Премијер Албаније Еди Рама је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију са Депарђеом и будућим председником владе лажне државе Kосово Аљбином Kуртијем.

“Усред дугог разговора са Аљбином, где смо разговарали о многим темама сарадње и координације између двеју влада, имали смо посебну паузу са косовским ауторима и великим глумцем Жераром Депарђеом, који снима филм ‘Милошевић и ја’ овде у Албанији”, написао је Рама на свом профилу.

Фронтмен “Рибље чорбе” Бора Ђорђевић истиче да га Депарђе

нимало не изненађује.

– Једном кретен, увек кретен. Истина је да Депарђе патолошки мрзи Емира Kустурицу, па самим тим и све Србе. Искрено, жао ми је што је, бежећи од пореза у Француској, добио руско држављанство… Жерар је познат као добар глумац и као човек који не може да контролише сопствена говна – каже Ђорђевић.

Подсетимо, Депарђе је, осим врхунским глумачким остварењима, пажњу светске јавности привукао када је децембра 2012. због проблема са неплаћањем пореза изјавио да се одриче француског држављанства.

2013. затражио је и добио руско држављанство, које му је лично уручио Владимир Путин. Недуго потом, у Подгорици је после састанка са Милом Ђукановићем изјавио да жели да постане амбасадор црногорске културе у свету и да снима филмове у Црној Гори. Годину дана касније Депарђе је стигао и у Србију, за коју није штедео речи хвале, нарочито због чињенице да, упркос притисцима са Запада, нисмо увели санкције Москви. Том приликом уручен му је и Златни печат, највеће признање Југословенске кинотеке, а примио га је и тадашњи премијер Александар Вучић.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here