Бора Ђорђевић о наступу на митингу СНС: “Одлучили смо да свирамо из чисто патриотских разлога…”

Поделите:

“Одлучили смо да свирамо из чисто патриотских разлога. Вучић, Дачић и други, конкретно раде за Србију, а у захтевима опозиције видимо искључиво жељу за влашћу. Не желимо да свирамо за ‘жуте’, који су продали Kосово буџашто! Не желимо да свирамо за ону што шамара несрећника са Kосова. Част нам је да делимо бину са јунацима са Kошара. Савест нам налаже да певамо за Србију”, изјавили су “Новостима” чланови бенда “Рибља чорба” пошто су јуче наступили на митингу СНС у Београду.

Бенд “Рибља чорба” на челу са Бором Ђорђевићем наступ је почела песмом, како пишу “Новости, симболичног назива “Радићу шта год хоћу”.

“Видим да сте допутовали одасвуд. Драго нам је да овде свирамо за будућност Србије”, рекао је Бора Ђорђевић на почетку јучерашњег наступа и наставио са хитовима “Ја ратујем сам”, “Једино моје”, “Да тебе није”, “Рокенрол за кућни савет”, “Немој да идеш мојом улицом”…

Ђорђевић је наступ завршио поруком “Kосово је Србија”.

“Рибља чорба” и Бора Ђорђевић претходних дана нашли су се на удару критика једног дела јавности због наступа на митингу СНС, а Ђорђевић је тада поручио да ће све што има да каже рећи после митинга.

Novosti

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here