Bora Đorđević o nastupu na mitingu SNS: “Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga…”

Podelite:

“Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi, konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću. Ne želimo da sviramo za ‘žute’, koji su prodali Kosovo budžašto! Ne želimo da sviramo za onu što šamara nesrećnika sa Kosova. Čast nam je da delimo binu sa junacima sa Košara. Savest nam nalaže da pevamo za Srbiju”, izjavili su “Novostima” članovi benda “Riblja čorba” pošto su juče nastupili na mitingu SNS u Beogradu.

Bend “Riblja čorba” na čelu sa Borom Đorđevićem nastup je počela pesmom, kako pišu “Novosti, simboličnog naziva “Radiću šta god hoću”.

“Vidim da ste doputovali odasvud. Drago nam je da ovde sviramo za budućnost Srbije”, rekao je Bora Đorđević na početku jučerašnjeg nastupa i nastavio sa hitovima “Ja ratujem sam”, “Jedino moje”, “Da tebe nije”, “Rokenrol za kućni savet”, “Nemoj da ideš mojom ulicom”…

Đorđević je nastup završio porukom “Kosovo je Srbija”.

“Riblja čorba” i Bora Đorđević prethodnih dana našli su se na udaru kritika jednog dela javnosti zbog nastupa na mitingu SNS, a Đorđević je tada poručio da će sve što ima da kaže reći posle mitinga.

Novosti

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here