Бора Новаковић сматра Новосађане будалама: Дигао грађане против урбанистичког пројекта који је ОН ЛИЧНО направио 2012. године(ФОТО)

Поделите:

У име ДС-а за члана Градског већа Новог Сада 2008. године за урбанизам и заштиту животне средине изабрана је Јелена Атанацковић-Јеличић. Исте те године Демократе су поставиле Игора Павличића за градоначелника Новог Сада, а Бору Новаковића за директора Јавног предузећа Завод за изградњу града – Нови Сад.

Игор Павличић ће остати упамћен као најгори градоначелник Новог Сада икад. Бора Новаковић као део корумпиране гарнитуре градске власти, симбол партократије, намештених тендера и буразерских уговора. Бора Новаковић био је директор завода за изградњу града од јуна 2008. године до септембра 2012. године.

Бору Новосађани памте и по изградњи Булевара Европе и милионским малверзацијама. Управо за време директоровања Боре Новаковића покреће се идеја за нови урбанистички пројекат – “Нови Сад на води”, против којег данас Новаковић и “древни Војвођанин” Недим Сејдиновић организују трибине и воде жучну кампању.

Јелена Атанацковић-Јеличић из Демократске странке, чланица Градског већа за урбанизам, наводи се у документу из 2012. за урбанизацију приобаља Новог Сада. Идеја “Новог Сада на води” дакле није нова и није напредњачка, него управо идеја Демократа и Боре Новаковића и његових колега из ДС.

Ceo dokument možete pogledati na linku OVDE.

 

Бора Новаковић се дакле бори против пројекта чији је идејни творац, између осталих, био и он сам. Дакле, мотив Новаковићеве борбе није заступање интереса грађана, како он то лицемерно жели да представи, већ искључиво политичко позиционирање на антирежимској кампањи. Проблем је само што постоје овакви документи који доказују Борино лицемерје.

Нови Центар

 

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here