БОРИЋЕВА УЋУТКАЛА ТРИФУНОВИЋА: Ваше теорије завере о злим Русима неће проћи!

Поделите:

Tеретни воз исклизнуо је из шина у близини Ниша. Према саопштењу надлежне истражне комисије, повређених и погинулих лица нема, као ни опасности по становништво и природу. Догађај је искористио проамерички лобиста др Дарко Трифуновић. На веома непрофесионалан, перфидан начин Трифуновић на свом Фејсбук налогу уноси дезинформације у српску јавност својим теоријама завере алудирајући да је руски центар за кризне ситуације заправо шпијунски центар.

Фото: Facebook printscreen
Фото: Facebook printscreen

Трифуновићу, да ли сте као стручњак обавештени о железничким инцидентима у Барселони, Сијетлу, Њујорку или Мадриду када су изгубљени животи бројних путника? Изгледа да је Вама ипак идеолошки трн у оку! Како Ви заверенички сугеришете – сигурно је реч о шпијунском центру. Заборављате десетине подвига нишких специјалиста током поплава, пожара и током тешких метеоролошких услова и у ширем региону. Врхунска обученост и најмодернија опрема из центра спасила је на хиљаде угрожених људи. Ваш директни задатак је дискредитација Русије на нашем поднебљу. Вашим менторима тешко пада јачање веза Београда и Москве, па чак и на најбезазленијим основама хуманитарног карактера.

Вама је, професоре, америчко војно присуство на Балкану ђачка екскурзија, док је нишки центар за ванредне ситуације руски балкански Ленгли. Спиновање јавности саопштењима са граматичким неправилностима доста говори о Вашој стручности. Поправите телефон, јер ако није реч о хуманитарном центру него о шпијунско-диверзантској јазбини русопатофила, обавестите прву станицу полиције. Ево и мало скромне помоћи: БИА – улица краљице Ане бб, Београд и ФСБ – Лубјански трг, Москва.

Питајте праве „шпијуне“, они ће Вас можда известити о проклизавању кроз ум Илије Чворовића, али и о стању железничке инфраструктуре у околини Ниша. Да се не мучите попут Мурара Бонда!

Ивана Борић, шеф кабинета председника Српске деснице, Фото: srpskadesnica.rs

Ивана Борић

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here