Бошкова сарадница направила међународни скандал: Израелци из митраљеза убијају народ

Поделите:

Председница Одбора за међународну сарадњу покрета Двери Драгана Трифковић направила је међународни скандал отворено ширећи антисемитизам на Фејсбуку.

Током музичког такмичења Евросонг у Тел Авиву она је са пратиоцима на овој друштвеној мрежи поделила скандалозну карикатуру на којој израелски војник, обучен као нациста, уз повике “ра-та-та-та” из митраљеза пуца на народ, Палестинце, у Појасу Газе.

Kада се ово повеже са тим што покрет Бошка Обрадовића често баштини лик и дело фашисте Димитрија Љотића, онда све ово поприма још озбиљнију конотацију.

Обрадовић јуче није одговорио на позив Српског телеграфа, а аналитичарка Јелена Вукоичић за наш лист каже да је ово још једна срамота Двери:

– Израел је нама пријатељска земља, нису признали Kосово, економски су велики инвеститори и верујем да израелски званичници посматрају ово као испад једне мале, неважне групе људи. Срећа, па Драгана Трифковић са антисемитским ставовима није ни на једној битној функцији у држави и нека тако остане. Скандал, шта друго рећи

 

Republika

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here