Ботови владике Григорија и Ђиласа нападају свештеника Велибора Џомића

Поделите:

Ботови владике Григорија који делују преко сајтова Политикон и Директно које директно финансира Драган Ђилас, нападају свештеника Велибора Џомића.

Велибор Џомић је подгорички парох, доктор правних наука, координатор Правног савета Митрополије црногорско-приморске. Џомић се нашао на списку 30 свештеника и монаха Српске цркве  које режим Мила Ђукановића жели да протера из Црне Горе.

Током ове године режим у Црној Гори је покушао да отме црквену имовину СПЦ у Црној Гори увођењем новог закона по коме би већи део имовине СПЦ пао под власништво државе Црне Горе. Велибор Џомић као Координатор Правног савета Митрополије ЦГ се оштро успротивио доношењу овог антицивилизацијског закона.

Владика Григорије је у добрим односима са диктатором Милом Ђукановићем, а Ђилас је преко свога кума Млађе Ђорђевића такође у блиским односима са Миловим режимом.

Нападом на свештеника Велибора Џомића се жели ослабити Митрополија црногорско-приморска, што директно иде на руку Милу Ђукановићу. Какви су дилови између Мила и Ђиласа с једне стране и Мила и Григорија с друге стране, то је ваљда само њима познато.

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here