Botovi vladike Grigorija i Đilasa napadaju sveštenika Velibora Džomića

Podelite:

Botovi vladike Grigorija koji deluju preko sajtova Politikon i Direktno koje direktno finansira Dragan Đilas, napadaju sveštenika Velibora Džomića.

Velibor Džomić je podgorički paroh, doktor pravnih nauka, koordinator Pravnog saveta Mitropolije crnogorsko-primorske. Džomić se našao na spisku 30 sveštenika i monaha Srpske crkve  koje režim Mila Đukanovića želi da protera iz Crne Gore.

Tokom ove godine režim u Crnoj Gori je pokušao da otme crkvenu imovinu SPC u Crnoj Gori uvođenjem novog zakona po kome bi veći deo imovine SPC pao pod vlasništvo države Crne Gore. Velibor Džomić kao Koordinator Pravnog saveta Mitropolije CG se oštro usprotivio donošenju ovog anticivilizacijskog zakona.

Vladika Grigorije je u dobrim odnosima sa diktatorom Milom Đukanovićem, a Đilas je preko svoga kuma Mlađe Đorđevića takođe u bliskim odnosima sa Milovim režimom.

Napadom na sveštenika Velibora Džomića se želi oslabiti Mitropolija crnogorsko-primorska, što direktno ide na ruku Milu Đukanoviću. Kakvi su dilovi između Mila i Đilasa s jedne strane i Mila i Grigorija s druge strane, to je valjda samo njima poznato.

Podelite:

1 komentar

  1. Mora se shvatiti da je Milo – filius Deus et pontifex maximus u Crnoj Gori t. j. Bozji sin i vrhovni svestenik ili prevedeno pop nad svih popova.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here