БРАНИО МОНАХИЊЕ ИЗ БЕШKЕ, ПА ЗАВРШИО У ПОЛИЦИЈИ: Ратко из Бара приведен због коментара на Фејсбуку

Поделите:

Тортура над Србима у Црној Гори не јењава данама. Тако је црногорски режим отишао корак даље, па сада у просторије Центра безбедности ових дана приводи и саслушава Србе и због коментара на друштвеним мрежама.

После привођења и саслушања Никшићанина Луке Самарџића због Фејсбук коментара, позив да се јави у барску станицу полиције због писања на друштвеним мрежама добио је и Баранин Ратко Ћипранић.

Он је казао да је саслушан јер је написао на свом Фејсбуку профилу, „да смо на Тројичиндан 15.7.2019. дали завет да, ћемо бранити наше светиње и српски род и да је ово довољно алармантно што је шиптарија урадила нашим монахињама на Бешкој.”

Подсетимо, група, за сада непознатих Албанаца, вербално је напала монахиње из манастира Бешка на Скадарском језеру.

“Говорили су нам да манастир није наш, као што није наше ни Kосово и претили да ће нас отерати одавде“, посвједочила је монахиња Варвара.

“Такође сам написао да су добили леђа од домаћих издајника и фукара“, рекао је Ћипранић новинару ИН4С након јучерашњег саслушања.

Он је подсетио на обавезу коју има православни народ да чува и брани своје светиње.

“Ми, Срби православци који смо дали завет смо спремни да бранимо наше светиње ваљда смо и дужни кад то не ради држава. А ко изда, рђа био, рђа и остао”, написао је на свом Фејсбуку Ћипранић због чега је добио позив да да изјаву у барској полицији по налогу тужиоца.

Kако преносе локални медији, Ћипранић је често на мети полиције због својих јасних патриотских ставова.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here