Бранислав Трифуновић разочаран поступцима Јанковића

Поделите:

У скорије време, Труфуновић је у више наврата јавно изражавао да је разочаран поступцима лидера ПСГ.

Још један, бивши, поштовалац Саше Јанковића, глумац Бранислав Трифуновић поделио је с јавношћу шта сада мисли о њему, а повод је интервју Јанковића за Балкан.инфо, у којем је недавно преминулог глумца Небојшу Глоговца „искористио“ за саморекламирање, упркос лавини критика на мрежама због сличног поступа његове супруге Славице.

Трифуновић је најпре на свом твитер налогу објавио текст „Саша Јанковић поново прича о покојном Глоговцу и сад нам је дефинитивно мука“, портала Ноизз.рс.

На коментар једног од твитераша да је пре годину дана објашњавао како је Јанковић „супер“, Трифуновић је одговорио: „Јесам и извињавам се“.

У скорије време, Труфуновић је у више наврата јавно изражавао да је разочаран поступцима лидера ПСГ.

Пре неколико дана Јанковићева супруга поставила је на твитеру фотомонтажу, која изгледа као да се покојни Глоговац „клања“ брачном пару Јанковић, а уследили су коментари да је реч о неукусу и злоупотреби лика великог глумца за сопствени политички пар.

Branislav Trifunović oglasio se na tviteru povodom intervjua Saše Jankovića

Трифуновић је на твитеру објавио интервју Саше Јанковића у којем се, према оцени портала Ноизз, као и Трифуновића, користи иста „матрица“, која изазива „дефинитивну муку“.

„Данас. . . опет, још једном под утиском, смрти Небојше Глоговца, сам ваљда мало мање толерантан, и данас сам заиста прекршио закон – прешао сам на црвено један пешачки прелаз. И викао ми је са друге стране човек, који такође прелази на црвено, „па зар на црвено?“

Негде сам осетио потребу… нисам њему рекао нема потребе, али ево сада кажем јавно пред свима – да нико није савршен, и ја ето пређем на црвено“, рекао је Јанковић у том интервјуу.

espreso.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here