Британска амбасада упозорила на НАСИЛНЕ ПРОТЕСТЕ У БЕОГРАДУ 6. ОKТОБРА!

Поделите:

Амбасада Велике Британије у Београду на свом званичном интернет сајту упозорила је своје грађане на могућност насилних демонстрација у српској престоници 6. и 7. октобра?!?

Иако се у обавештењу британским грађанима који бораве у Србији или желе да је посете наводи да је реч о држави “без проблема”, амбасада упозорава на могуће насилне протесте у центру Београда.

“6. и 7. октобра 2017. године у центру Београда планира се неколико протеста. Ове демонстрације могу постати насилне. Требало би да будете опрезни и избегавате све демонстрације”, наводи се у упозорењу британским грађанима на сајту амбасаде Велике Британије.

Ово упозорење британске амбасаде се без сумње односи на протест у организацији Покрета слободних грађана пропалог председничког кандидата Саше Јанковића, коме ће се према најавама, прикључити још неке опозиционе странке и њихови лидери. Такође, упозорење се односи и на протест појединих полицијских и војних синдиката заказан за сутра 7. октобар у Београду.

Поставља се логично питање да ли то Британци знају нешто што ми не знамо, кад упозоравају своје грађане на насилне протесте у Београду?

Информер

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here