Брука: Радуловић почастио твитераша са „Марш у три лепе..“

Поделите:

Брука и срамота
Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић показао елементарно неваспитање, када је на конструктивну критику једном грађанину одговорио псовком!

Наиме, револтиран због одлуке Уставног суда да му одбије жалбу за уклањање листе једног од кандидата за предстојеће београдске изборе, Радуловић је на Твитеру, на безазлен коментар корисника ове друштвене мреже, одговорио са: „Марш у три лепе…“

Након скупштинског скандала, када је у холу Народне скупштине свирао гитару и певао и разних перформанса када је одбијао да говори и махао цртежима, трошећи на тај начин новац пореских обвезника, уместо да поштује дневни ред Скупштине, Радуловић је отишао корак даље, јавно вређајући грађане од којих у исто време, тражи глас на изборима.

На питање нашег новинара, на данашњој конференцији за новинаре коју су организовали ЂБ и Двери, да ли је умесно тако понашање на друштвеним мрежама, Радуловић је изјавио:

– У питању је шаљив твит.

Kолико је твит шаљив, говори чињеница да је Радуловић тог твитераша блокирао на тој друштвеној мрежи, па само Радуловићев изговор на овај импулсивни коментар звучи шаљиво.

 

Да ли је ово лични манир Саше Радуловића није важно, али као јавна личност и политичар, требало би да размисли да ли је прикладно третирати овако друге људе, и на друштвеним мрежама и у животу. Можда би му то помогло да подигне проценат гласача до очигледно недостижног цензуса.

 

Србија данас

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here