БРУКА УЖИВО: Гледатељка у сузама испричала своју трагедију, Јелена Милић је оптужила да лаже!

Поделите:

У телевизијској емисији која се емитује уживо, а чија је тема била јужна српска покрајина Косово и Метохија, говорили су редитељ и писац Драгослав Бокан, позоришни редитељ Љубиша Ристић, директор Центра за Евроатланске студије Јелена Милић и управник Народног позоришта из Приштине Ненад Тодоровић.

Јелену Милић, чији ЦЕАС финансирају НАТО, Џорџ Сорош, Рокфелер, НЕД и слични српски непријатељи, два пута је у емисији била буквално ућуткана жестоком реакцијом, прво гледатељке, а после тога и Љубише Ристића.

Прво се јавила Лепосава која је живела у Задру 30 година, а њен супруг је из Голубића код Книна. Пошто је претходно НАТО лобиста Јелена Милић говорила да је „помагала при враћању Срба и у Голубић“, гледатељка је јавно изјавила да Јелена Милић лаже!

– У Голубић се нико није вратио! – рекла је Лепосава и додала да је оставила све у Крајини, а да је Јелена Милић плаћеник Запада.

Гледатељка је рекла да јој је ћерка јединица покопана у Задру.

– Не можете ме разумети! Ја сам у 80-ој години, а мени прете да ми дете из гробља избаце! Како бисте се ви осећали? Сада мени треба Милићка да говори!? Срам је било! – рекла је Лепосава.

НАТО лобиста Јелена Милић је хладнокрвно одговорила да „свако од нас има личну трагедију и оптужила гледатељку да лаже! Тај део емисије можете погледати на видео-снимку од 33. минута.

Када је директор ЦЕАС у другом делу емисије наставила да шири НАТО пропаганду о насиљу над Албанцима, реаговао је и Љубиша Ристић!

– Ма, дајте престаните стварно више! Зашто бих ја Ваше глупости слушао уопште!? Шта је Вама!? Ми овде разговарамо о озбиљним стварима! Престаните јефтину пропаганду овде да ширите! Шта је Вама!? Имам 70 година, што да слушам те глупости више!? Прошло је толико година, знамо шта се догађало! Шта нас Ви стално подучавате шта је било!? Ми знамо шта је било! Ми знамо да нам је земља окупирана! Ми знамо да Ви заступате окупатора у овој земљи! Зашто бих ја слушао ово? – рекао је Ристић и додао да неће да седи са заступницима окупатора.

intermagazin.rs
Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here