Бујошевић и Стефановић подносе оставке јер РТС губи прво место од ПИНКА!

Поделите:

У протеклих месец дана РТС је изгубио доминацију на медијском небу Србије од Пинка. Пре свега у јутрањем програму се десила та промена односа снага. ТВ Прва је такође ојачала новим јутарњим програмом са Јованом и Срђаном који су прешли са Пинка. Док је Жика Шареница појачао ПИНК прешавши са РТС.

По први пут информативне емисије ПИНК-а су победиле РТС. Сваки други дан Пинк доминира над РТС-ом, а и кад РТС води то је за врло малу разлику.
Рат јутарњих програма, ТВ Хепи  са Марићем, Пинка и ТВ Прве је изазвао хаос на РТС-у. Све ове ТВ станице бележе већи раст гледаности у односу на РТС, док ТВ ПИНК убедљиво преузима примат.

ПИНК јачи од РТС!

Пинк је повремено достизао РТС, но никад није у континуитету данима био изнад РТС по гледаности. Због ове ситуације Генерални директор Радио-телевизије Србије, Драган Бујошевић и Ненад Стефановић, Главни и одговорни уредник Информативног програма, су подносили оставке.
Преузимање доминације ПИНКА над српским медијским небом није пролазни ексцес него трајни поремећај односа снага РТС и Пинка.

Патриот

Поделите:

3 Коментари

  1. ma kakav tv Pink..
    jutarnji program Rts je ubedljivo najbolji prvenstveno zbog voditeljki Dragane Kosjerine koja razbija konkurenciju..
    ona i Dušica kad se udruže cela Srbija bulji u tv dok ne pokipi kafa na šporetu..
    ne mora nikakve vesti da prenose,dovoljno je samo da prekrste noge i da se smeškaju nikakav peoplemetar to ne može da izmeri..
    pola Srbije se budi njih da vidi a posle mogu i na vešala nebi im teško pala..

  2. Bilo bi malo bolja gledanost RTS-a kada bi voditeljke jutarnjeg programa imale bar malo mozga. To posebno vazi za onu koja nesebicno stoji iza viceva o plavusama. I nisu samo one! RTS-u generalno nedostaje pameti uglavnom voditeljima i novinarima informaticnog programa, sto je bas ocigledno!!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here