Ceca o napadu na kuću: Ne bojim se nikoga!

Podelite:

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović izjavila je za Kurir posle saopštenja MUP da joj napadači nisu poznati i da očekuje da će brzo biti privedeni pravdi.
– Ne znam ko su ti ljudi, drago mi je da policija ekspresno radi svoj posao i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato, nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice.

Da li vam je poznato zbog čega su oni to uradili?

– Ne poznajem te ljude i ne znam ko su. Nikad za njih nisam čula. Očekujem od policije da me izvesti o tome šta se dešava i zbog čega su to uradili, čemu taj zverski čin.

Da li ćete podneti krivične prijave?

– Naravno, uradiću sve što mi zakon omogućava da zaštitim svoju porodicu.

Šta vam kažu ostali članovi vaše porodice? Da li ste im saopštili da je raspisana potraga za ova dva lica.

– I oni prate portale, sigurno su obavešteni.

Da li živite u strahu da će se ovako nešto ponovo desiti?

– Ne, ja ne živim u strahu, u svom gradu i svojoj zemlji. Niti imam razloga za strah, niti se ikoga bojim. Ovo je jedan kukavički čin. Život ide dalje, policija će odraditi svoj posao, verujem u naše institucije i ja sam sve i prijavila policiji jer znam da će efikasno odreagovati. Ovome se mora stati na put, šta da očekuju ljudi koji nisu javno eksponirani i koji neće moći da dignu glas. Ovo nije Divlji zapad.

kurir

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here