Цецин духовник постао владика!

Поделите:

Певачица је дошла у пратњи сестре Лидије, а црквеном обреду присутвовали су естрадњаци и политичари

У Храму Светог Саве данас је одржана хиротонија оца Стефана Шарића за епископа, а међу првима, у крипту православног храма појавила се и фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић.

Будући да је Шарић већ годинама певачицин духовник и пријатељ, Ражнатовићева је у раним јутарњима часовима дошла како би прославила успех новоизабраног владике.

Овога пута, Цеца није дошла са својим наследницима Анастасијом и Вељком Ражнатовићем, али је у друштву сестре Лидије провела три сата на литургији како би подржала владику Стефана, старешину Храма Светог Саве. Фолк звезда појавила се без трунке шминке на лицу, а за ову прилику одабрала је црне панталоне и крем блузу са чипком.

Осим Цеце у Храм су дошли и генерални секретар председника Републике Србије Никола Селаковић, министар спољних послова Ивица Дачић, председник Републике Српске Милорад Додик, председник Народне Скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић, принц Александар и принцеза Kатарина Kарађорђевић, као и бројни представници естраде.

Шарић је на недавно завршеном заседању Сабора СПЦ именован за владику. Иначе, викарни владика је практично помоћник епископа, митроплита или патријарха и они добијају почасну титулу која се даје по некој старој епископији, а Шарић ће бити епископ ремезијански.

Стефан је претходно био старешина Храма Светог Саве.

АЛО

Поделите:

2 Коментари

  1. Не знам коме смета Цеца и зашто. Мислим да у “признатој уметности” 90% чине лажне величине, које ће за живота прекрити заборав; тек да не помињем имитаторе западних трендова, који су цењени, пошто су “тренди”; још ако се притом гаде Србије – онда су баш Куул!

    Да ли мислите да су ДиЏејеви већи уметници од ето Цеце? Да ли исмевате њихове духовнике?

  2. Зар жена која НИКАД никакво јавно добро није учинила за ову нацију, која је развратно утицала на генерације младих, повезана са мафијом, која је славу и паре стекла на Богу противан начин, која је синоним изопачене турбо-џихад не-музике и сад стоји као уважен гост….Тотално обесмишљавање

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here