Cecin duhovnik postao vladika!

Podelite:

Pevačica je došla u pratnji sestre Lidije, a crkvenom obredu prisutvovali su estradnjaci i političari

U Hramu Svetog Save danas je održana hirotonija oca Stefana Šarića za episkopa, a među prvima, u kriptu pravoslavnog hrama pojavila se i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Budući da je Šarić već godinama pevačicin duhovnik i prijatelj, Ražnatovićeva je u ranim jutarnjima časovima došla kako bi proslavila uspeh novoizabranog vladike.

Ovoga puta, Ceca nije došla sa svojim naslednicima Anastasijom i Veljkom Ražnatovićem, ali je u društvu sestre Lidije provela tri sata na liturgiji kako bi podržala vladiku Stefana, starešinu Hrama Svetog Save. Folk zvezda pojavila se bez trunke šminke na licu, a za ovu priliku odabrala je crne pantalone i krem bluzu sa čipkom.

Osim Cece u Hram su došli i generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Narodne Skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević, kao i brojni predstavnici estrade.

Šarić je na nedavno završenom zasedanju Sabora SPC imenovan za vladiku. Inače, vikarni vladika je praktično pomoćnik episkopa, mitroplita ili patrijarha i oni dobijaju počasnu titulu koja se daje po nekoj staroj episkopiji, a Šarić će biti episkop remezijanski.

Stefan je prethodno bio starešina Hrama Svetog Save.

ALO

Podelite:

2 Komentari

  1. Ne znam kome smeta Ceca i zašto. Mislim da u “priznatoj umetnosti” 90% čine lažne veličine, koje će za života prekriti zaborav; tek da ne pominjem imitatore zapadnih trendova, koji su cenjeni, pošto su “trendi”; još ako se pritom gade Srbije – onda su baš Kuul!

    Da li mislite da su DiDžejevi veći umetnici od eto Cece? Da li ismevate njihove duhovnike?

  2. Zar žena koja NIKAD nikakvo javno dobro nije učinila za ovu naciju, koja je razvratno uticala na generacije mladih, povezana sa mafijom, koja je slavu i pare stekla na Bogu protivan način, koja je sinonim izopačene turbo-džihad ne-muzike i sad stoji kao uvažen gost….Totalno obesmišljavanje

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here