ЧЕДА ЈЕ У МИНУСУ 454 МИЛИОНА, А KУПУЈЕ ЖЕНИ АУТО ОД 60.000 ЕВРА?

Поделите:

Новинар Иван Нинић објавио је на свом твитеру оно што зна о фирмама које су повезане са Чедом Јовановићем

Чедомир Јовановић, некада вођа студентског протеста против режима Слободана Милошевића, а затим “икона” грађанске Србије и човек чије име се није смело узимати у уста а да се не добије бан са већине интернет форума, данас ужива сасвим другачији имиџ у овим круговима.

Наиме, данас се и “либерали” и “грађанисти”, односно “другосрбијанци” питају “одакле Чеди силне паре” с којима летује по Миконосима, иде на скијање по целом свету, купује супрузи скупоцени мерцедес…

Иста она питања која су мучила људе и пре 10 година, за која су ови горепоменути сипали дисквалификације као што су “четник”, “радикал”, стока сељачка” итд.

Новинар Иван Нинић објавио је на свом твитеру оно што зна о фирмама које су повезане са Чедом Јовановићем. Списак фирми, и списак дуговања, прилично је велики.

Фирма СХФС доо у стечају, како пише Нинић, има минус од 118 милиона динара. ЛДП (либерално демократска партија) у минусу је око 110 милиона динара. Фирма Агрухуб у минусу је око 52 милиона динара. “Агропослови” у стечају у минусу су око 172 милиона динара.

Kако пише Нинић, фирме повезане са Чедом дужне су и новац разним повериоцима, а не зна се цифра за фирму Kирка-Сури, која је некад била веома успешна, а по преузимању је пропала, и у стечају је.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here