Чеда Јовановић: Бићу први АМБАСАДОР Србије у Приштини!

Поделите:

Познати српски драматург и председник Либерално-демократске партије, Чедомир Јовановић, изјавио је да би желео да буде први АМБАСАДОР Србије у Приштини.

– Увек сам био на страни Албанаца и разумео њихове проблеме. Борио сам се против Милошевићеве политике, која је била репресивна према Албанцима и чинила злочине на Kосову. Тако да могу бити мост између Срба и Албанаца. – рекао је Јовановић.

– Ако Србија мене постави за Амбасадора на Kосову, својски ћу се потрудити да поправим односе Србије и Kосова. Направићемо добре пословне аранжмане са Албанцима на Kосову. Сваку робу коју имамо, моћемо пласирати на Kосовско тржиште и обратно њихову на српско. Борићу се против царина. А једног дана свакако ћемо сви заједно бити у ЕУ без граница, срећни и задовољни. -објаснио је Чедомир.

 

Сатирични сајт ЗИЦЕР

Поделите:

4 Коментари

 1. Вучићеве промене у односу према Шиптарима.

  Пре 17 година, Александар Вучић је имао потпуно другачију причу о Косову и Метохији, и потпуно другачије предлоге за решење косовске кризе. Ево шта је рекао у интеврјуу за ревију Исток (број 54) децембра 2000. године:

  – Шиптари, пардон Американци, окупирали су нам још један део територије (200 квадратних километара) на југу Србије, а да није реаговала ни савезна, ни републичка полиција, ни војска, нико живи! Уместо да се блиц ударом то реши за пар сати, кажу: решиће дипломатски! Која би озбиљна држава тако нешто смела да дозволи?

  И, ето, видимо да дипломатским путем нису урадили ништа. И неће народу да кажу да иза свега стоје њихови вазали – Американци, него сада народ мисли: колико ли су ти Шиптари јаки?

  Dvougao: Александар Вучић vs Aleksandar Vučić
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=KPkKY4en_vQ

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here