ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ЛАЖИРАО KОРОНУ?! ПРОВАЉЕН ЈЕ! ДОKТОР ГА ЈЕ ПОТПУНО РАСKРИНKАО! (ФОТО)

Поделите:

Kада је реч о стању, стадијуму или нивоу корона вируса у Србији од почетка тог фамозног “другог таласа” не можемо да изоставимо естрадизацију која је опште присутна и која сама по себи нарушава озбиљност ове “пошасти” како врх државе назива овај вирус.

Прави, естрадни бум (неће ваљда бити политички), направио је случај, Чедомира Јовановића који је пре неколико дана завршио у болници наводно закачивши ЦОВИД 19.

Подигла се права прашина (више него кад гостује на пинку) и многи су пали под утицај Чединог обољења те се тако на друштвеним мрежама како бива у Србији, брзо заборавило ко је заправо Јовановић, чиме се бави, кога подржава, битно је само да преживи.

Чеда није часио часа, већ је брже боље објавио фотографију из болничке постеље пославши ужасавајућу фотографију под све апаратима, вероватно како би изазвао панику али убрзо се међу коментарима појавио и коментар стручног лица, лица које га је потпуно раскринкало.

Преморен сам, зауставили смо током викенда ширење упале плућа, кисеоник ме је сачувао и још ми је неопходан да бих што више одмарао плућа која се боре са вирусом. Полако обарамо температуру и смирујемо крвни притисак.-

написао је Јовановић у својој објави да би убрзо добио одговор који нико није очекивао а који је отрезнио многе.
Чедомире, пошто сам прво лекар, па тек онда психијатар, те форе за сликање просипај неком другом… Инфузиони систем се прикључује на “бели шраф”, а на место што је теби прикључен систем апликује се лек кроз шприц. Дакле, да би успела фора, обазривији будите следећи пут. – поручио је доктор те сигурно Јовановићу појачао дозу тога чега прима

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here