Чеда Јовановић: Сви су били на власти, само ја нисам

Поделите:

Све странке које су изашле из Скупштине су биле у претходним сазивима власт, ја нисам био, рекао је лидер ЛДП Чедомир Јовановић за Прву телевизију.

„Нећемо прихватити бојкот парламента само зато што су на њега позвали Ђилас и Јеремић или њихове перјанице из Двери. Либералнодемократска партија је у Скупштини зато што се бори за Србију у Европској унији, јер брани идеју мира кроз договор са косовским Албанцима и због тога што подржава Босну и Херцеговину као модерну и ефикасну државу“.

Тим речима је лидер ЛДП-а јуче објаснио став његове странке у тренутку када део опозиције не жели да учествује у раду Народне скупштине.

Шта га још дистанцира од идеја и политичке борбе коју воде неки Вучићеви опоненти, ко се на улици крије иза незадовољних грађана, како гледа на оптужбе да у његовим речима више нема критике власти, говорио је за Прву телевизију Чедомир Јовановић, председник Либералнодемократске партије.

 

Б92

Поделите:

2 Коментари

  1. Па ниси стигао да будеш даље од члана ДОС-ове Владе (ако се сећам) јер си много времена проводио у Шилеровој. А у Шилеровој срушисте зграду, уместо да је дате на коришћење опљачканој српској сиротињи, да сакријете податке о себи у тој згради.

  2. И шта сад хоћеш да ти се сироти Срби сажале што ниси и ти био на власти, па да те из сажаљења изаберу да и ти мало владаш Србијом?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here