Чеда оштро по опозицији: Маните се странчарења, дај да разговарамо!

Поделите:

Лидер Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић позвао је данас власт и опозицију у Србији да отворе дијалог о најважнијим темама и у други план ставе “странчарење и партијске ровове”.

Он је саопштио да “најава председника Србије Александра Вучића да ће у друштву отворити дијалог о промени Устава и решавању проблема на Косову представља нешто на чему ЛДП инсистира годинама”.

“ЛДП, међутим, инсистира да се овај најављени дијалог “не изгуби у сплеткарењу, вечитим најавама нечега што се не дешава, дневно-политичким обрачунима до истребљења и политичким ратовима без икаквог резултата”, рекао је Јовановић.

Он је упозорио и да ће, у супротном, сви остати запамћени као “још једна генерација политичара која је потрошила време грађана и оставила проблеме који ће дочекати свакога ко у Србији нешто буде покушао да уради у будућности”.

“И власт и опозиција морају да разумеју да нас међусобни обрачуни и сукоби, који само додатно поларизују и троше друштво, онемогућавају да о најбитнијим темама за будућност Србије разговарамо и у други план ставимо странчарење и партијске ровове”, рекао је лидер ЛДП-а.

Курир, Бета

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here