Чеда у трци за градоначелника Београда!

Поделите:

Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић биће кандидат те странке за градоначелника Београда на предстојећим локалним изборима.

„Политика ЛДП-а мора бити представљена на предстојећим изборима у Београду. Чедомир Јовановић, који има политички ауторитет као представник ЛДП и који је позивао грађанске и демократске снаге у земљи на политичко уједињење и у бројним тренуцима уступао другима право да предводе опозициону сцену у Србији, сада је прави избор некога ко би могао да буде носилац те политике“, рекао је портпарол те странке Јован Најденов.

Он је казао да ће ЛДП инситирати на својим програмским начелима и да ће разговарати са свим странкама у оквиру грађанске и демократске опозиције са којима деле иста начела.

„На наредним београдским изборима инсистираћемо на нашим програмским начелима и позваћемо све странке у оквиру грађанске демократске опозиције да разговарамо око тих начела“, казао је Најденов и додао да ће сачекати да виде за каква начела ће се залагати странке и покрети који се тренутно формирају.

Избори за градоначелника Београда требало би да се одрже у 2018. години.

 

Бета

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here