Чепурин: Москва подржава спровођење истраге у афери Скрипал!

Поделите:

Руски амбасадор у Србији Александар Чепурин одговорио је на оптужбе шефа дипломатске мисије Велике Британије Дениса Kифа да Русија стоји иза афере Скрипал

Kиф је изјавио да све чињенице и докази из истраге у предмету Скрипал јасно указују у правцу Русије.

Чепурин је демантовао ове наводе и истакао ове оптужбе нису доказане.

– Радије не бих причао о недоказаним оптужбама. Лондон још није доставио детаље Москви о супстаниц која је коришћена – рекао је Чепурин.

Он је нагласио да Москва подржава спровођење пуне истраге и проналажење починилаца.

Чепурин се осврнуо и на то да је Русија потпуно уништила хемијско оружје.

– У складу са Kонвенцијом о забрани хемијског оружја свих расположивих резерви у нашој земљи, 2017. године завршено је комплетно уништење руског хемијског арсенала – рекао је руски амбасадор.

Информер

Поделите:

1 коментар

  1. Оптужбе и докази из В. Британије су као сценирио из филмова “Мр Бин”. На `месту тровања нађен је пасош Владимира Путина, ама све са сликом и без отисака, јер је Владимир Владимиривич све радио у рукавицама. Полиција није објаснила како је Владимир Владимирович ушао са својим именом и фацом у Британију и како је изашао без пасоша. Вероватно се ради о духу Владимира Владимировича, сад га видиш сад не видиш а уствари моћна обавештајна служба била је заслепљена новим моћним оружјем којим је, лично, наоружан Владимир Путин. То оружје је многоструко моћније од оружја Садама Хусеина којим је САД-у задао страх па су кренули у рат против њега.
    Да Енглезе треба везати на краћи ланац одавно је јасно, пуно кевћу и хоће да уједају!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here