Чланица #1од5милиона у емисију дошла са фасциклом Ђиласове странке

Поделите:

Једна од чланица Покрета “1 од 5 милиона” Валетнина Рековић гостовала је у јутарњем програму Прве телевизије и том приликом у студио понела фасциклу с логом Странке Слободе и правде чији је лидер Драган Ђилас.

Одлука Покрета од пре неколико дана да изађу на пролећне парламентарне изборе, изазвала је бурне реакције јавности, али и политичких субјеката, чини се са свих страна политичког спектра. У јеку спекулација о томе зашту су студенти донели одлуку да се оглуше о бојкот, Рекович је, случајно или не, на телевизијско гостовање донела “реквизит”, што може различито да се тумачи.

Једни ће и даље причати да је, у ствар, реч о подмлатку Ђиласове ССП, други да се на овај начин Ђиласу, као заговорнику бојкота наноси штета, а увек постоји опција и да је по среди случајност.

Рековић за “Блиц”: Фасциклу смо намерно понели

“Блиц” је контактирао Валетнину Рековић, која је у писаном одговору о гостовању на “Првој” рекла следеће:

– Фасциклу смо намерно донели због свих који причају да смо Ђиласови. А на ТВ Прву смо ишли због свих који мисле да смо Вучићеви. Ми смо само своји. И најбитније је да се жртве овог и оваквог режима виде на националној фрекфенцији, а има их још. – рекла је Рековић

Блиц

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here