Танзанијски председник раскринкао заверу са тестовима за корона вирус: У његовој земљи корона не постоји, не носе се маске, школе раде

Поделите:

Танзанијски председник Џон Магафули постао је светски популаран када је раксринкао заверу са тестовима за корону и у лабараторије послао тестове са брисевима моторног уља, козе и папаје. Коза и папаја су били позитивни на корону и тиме је доказао оно ушта су много у свету сумњали да су тестови лажни и да у већини случајева дају лоше резултате што објашњава огроман број „заражених“ без симптома.

Магуфули се није задржао на томе, одбио је да затвори школе, аеродрoме а у Танзанији нема мера па чак ни ношења маски у затвореном простору. Он је на данашњој конференцији прогласио победу над короном истичући да су молитве Богу услушене и да је Танзанија прва афричка земља без корона вируса.

Он је позвао да надлежни државне институције и туристичке организације наставе са промоцијом туризма у овој земљи која није ни једног тренутка затворила своја врата страним туристима.

– Наши непријатељи ће свашта говорити, али реалност је таква да је Танзанија безбедна и да нико од нас не носи маске. Да ли то значи да се плашимо од ношења маски? Не, то је зато јер је болест елиминисана – рекао је он.

Магуфули је на конференцији одржаној 4. јула тврдио да у Танзанији има само четири оболела од корона вируса. Он је за победу над короном израуио захвалност Богу и рекао да земље попут Кеније, које су затвориле цркве, не могу да очекују помоћ од Бога у борби против пандемије.

(Правда)

Поделите:

2 Коментари

  1. A krizni stab,a struka nista od ponudjenog,a specijalne emisije,Kon ,Kisic-Tepavcevic nema te ni to,nemate ni Pink nemate ni RTS,sta jos nemate?nemate respiratore,nemate Vucica i jos mnogo toga,e zato i nemate “virus”.

  2. Pa nemaju ljudi novac ali imaju koze,krave,kuniće,pesak,kolibe od pruća,ljubav međusobnu,zaprežna vozila,bicikle i ostale normalne stvari za normalan svet.
    Nisu kao mi da hoće koridore,mercedese,audije,kompanije,milijarde,avijaciju,korporaciju,devijaciju.
    Ako budemo kao oni imaćemo božju pomoć a ako ne onda smo se prodali za 20 srebrnjaka silama mraka i tame.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here