Цртана серија о Трампу

Поделите:

Водитељ Стивен Колберт, познат као оштар критичар актуелног председника САД, имаће прилику да и у анимираном серијалу покаже шта мисли о њему

Амерички водитељ Стивен Колберт познат је као оштар критичар Доналда Трампа, а сада ће имати прилику да и у анимираној серији покаже шта мисли о актуелном америчком председнику. Колберт ће бити извршни копродуцент сатиричног цртаног серијала који за сада нема наслов. Получасовне епизоде емитоваће од ове јесени америчка телевизијска мрежа Шоутајм, део корпорације Си-Би-Ес, пренела је агенција АП.

Серија ће на сатиричан начин представити живот Трампа, његове породице и најужег круга сарадника у Белој кући. Главни аниматор биће Тим Луецки, аутор анимиране верзије Трампа, која се од прошле године појављује у Колбертовој емисији „Лејт шоу” на мрежи Си-Би-Ес.

Амерички водитељ је овог месеца добио шест номинација за награде „Еми”, а у септембру ће бити домаћин на церемонији доделе. Серија о Трампу пружиће му прилику да исмеје председника који својим поступцима редовно изазива Колбертов бес.

Цртани лик бизнисмена који је постао 45. председник САД повремено се појављивао у популарној серији „Симпсонови”, која је заправо предвидела његово председниковање

„Дан ми је почео као и обично – провером Трамповог профила на ’Твитеру’ – да видим докле се лудило проширило. Стварно мислим да је престао да пије лекове…”, рекао је Колберт у емисији после одлуке Трампа да трансродним особама забрани да служе војску, употребивши и псовке које су цензори морали да покривају „биповима”.

Нова серија биће још једна у низу пародија на рачун Трампа. Алек Болдвин исмева актуелног председника у емисији „Saturday Night Live”, док канал Комеди сентрал има „Председников шоу” у којем Трампа глуми Ентони Атамануик.

Цртани лик бизнисмена који је постао 45. председник Сједињених Америчких Држава повремено се појављивао у популарној серији „Симпсонови”, која је заправо предвидела његово председниковање. У једној епизоди из 2000. године Барт одлази у будућност и „види” како његова сестра Лиза постаје прва жена председник САД, после Доналда Трампа, који јој оставља потпуно празну државну касу.

Аутори популарне серије обележили су у једној од новијих епизода и председникових првих 100 дана на власти. Ту се Трамп хвали како је остварио толико тога, између осталог има 700 пратилаца више на „Твитеру” и смањио је хендикеп у голфу.

Политика

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here