Дачић: Не пристајемо на уцене и ултиматум за признање Kосова

Поделите:

Министар сполњних послова Србије Ивица Дачић прокоментарисао је изјаву Бошка Обрадовића да је актуелна власт спремна да призна независност Kосова.

“Доста је више гнусних лажи да су власт у Србији и председник Александар Вуцић спремни да признају независност Kосова, као што је данас по ко зна који пут изјавио Бошко Обрадовић.

Србија је за ових осам година наше коалиције са Вуцићем, вратила питање Kосова на дневни ред, за разлику од времена Тадића, Јеремића и Ђиласа када су сви говорили да је све већ решено. У то време скоро деведесет земаља је признало Kосово, у време наше власти 18 земаља је повукло признање Kосова, тако да данас Kосово више нема већину за пријем у међународне организације.

Kолико је ко урадио најбоље говоре похвале које Тадићу и Јеремићу упућују албански лидери, као захвалност за погрешно постављено питање пред Међународним судом правде у Хагу.

Србија и Вучић су милион пута јасно рекли да ми желимо дијалог и мирно решење проблема, али да не пристајемо на уцене и ултиматум за признање Kосова. Зато престаните више да лазете народ да ће неко да призна Kосово”, истакао је Ивица Дачић.

Поделите:

1 коментар

  1. Nogo ga udario nogom u skupštinu a Obradović jezikom u dupe.
    Naravno Vidovdan to mora da objavi kao senzacionalnu vest jer se radi o važnim nacionalnim interesima od geopolitičke važnosti.
    Samo još izmanipulisani čitaoci da poveruju u vaše strateške interese i prodesničarske falange poput Vacića ili Furera mogu da zauzmu Reichstag na prepad,blitc krig.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here