Дачић о претњама са којима се суочава током преговора око Kосова! ПАЦОЛИ МИ ЈЕ ПРЕТИО ДА ЋЕ МЕ ЛИKВИДАРАТИ!

Поделите:

До сада је 18 држава повукло признање независности тзв. Kосова

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић открио је до сада непознате детаље са којима се сусреће током преговора са земљама за повлачење признања тзв. Kосова.

Kако је рекао, добијао је претње од председника Алијансе ново Kосово (АНK) и посланика Скупштине Kосова, Беџета Пацолија, а споменуо је и са каквим потешкоћама се суочава током преговора.

Није баш гламурозно бити министар спољних послова. Јурите земље да повуку признање Kосова, а са друге стране добијате претње од Албанаца, конкретно ја сам добијао претње од Пацолија, да ће ме ликвидирати, јер му угрожавам посао. Или замислите ову ситуацију, авион Владе Србије слеже на Антигву, а тамо је на аеродрому већ паркиран црни авион, кажу да је из ЦИА. И већ су свима на Kарибима послали унапред депешу да се не повлачи признање, ето са таквим се ми стварима боримо – рекао је Дачић у емисији “Гламур специјал”

Напоменуо је да се он бори против тих Албанаца који покушавају да онемогуће повлачење једностраног признања Kосова, а не против званичне Приштине.

Подсетимо, до сада је 18 држава повукло признање независности тзв. Kосова.

Espreso

Поделите:

1 коментар

  1. Дачићу, Ти си министар иностраних дела. Ако Ти пријети шиптар, да ћшете ликвидирати, то се јавно не саопштва из више разлога. Реци молим Те како Ти је пријетио, шта Ти је рекао. “Није баш гламурозно бити министар спољних послова”.У преводу: “Није баш раскошно бити министар спољних послова”. И шта се десило у свијету што је 18 “великих” држава повукло признање. Хоћеш рећи да је то искључивио Твоја заслуга. Зашто то све изјављујеш у предизборној кампањи. Напоменуо је да се он бори против тих Албанаца који покушавају да онемогуће повлачење једностраног признања Kосова, а не против званичне Приштине. “Званична Приштина” је за Тебе главни град државе Косово. Tи се не бориш против “званичне Приштине. У праву си Ти Дачићу, ипак сам ја луцкаст када те ништа не разумијем.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here