Дали „бесу“ да ће срушити Вучића?!

Поделите:

Под командом западних тајних служби, у Скопљу се кује план за смену власти у Србији:
Тајна организација такозване „кече демократије“, (Срби отпадници, Македонци и Шиптари са простора Македоније) окупљена под директном командом америчко-британске тајне службе са седиштем у Скопљу – има задатак да покуша да прекроји вољу српског народа – да лажном пропагандом и са огромним финансијским средствима сруши режим у Србији!? И све то кроз акције помоћи и сарадње са опозицијом у Србији, али и личним директним покушајем лобирања и поткупљивања утицајних људи из Вучићевог окружења..

То је и главни задатак ове пре свега „интересно-лоповске“ политичке групе лоциране у Скопљу: покушај урушавања рејтинга актуелног председника Србије –Александра Вучића. Председник Србије „ је крив“ што ова интересна дружина није остварила своје прљаве бизнис послове у Србији, што им није дозволио пљачку јавних предузећа – па верују, да ће његовим свргавањем са власти, повратити оно што умишљено верују да њима, по само њима познатим заслугама припада?!
Верује се, да наше обавештајне службе помно прате дешавања у комшилуку и активности „наших“, али то сигурно нико неће званично потврдити.

Главни организатор ове интересне групе, која је уточиште и подршку пронашла у Македонији, је Зоран Заев актуелни премијер, политичар, западни сателит, дугогодишњи сарадник тајних служби са запада, који је уз примену силе моћи својих ментора преузео власт у овој земљи, после победе на намештеним изборима.

Његове прљаве, па чак и претеће изјаве које је давао о Србији, још у време кампање за парламентарне изборе у Македонији – уопште нису биле случајност, већ резултат већ започете сарадње са појединцима из Србије, отпадницима актуелног режима и личне сарадње са Александром Вучићем. Баш зато су и изјаве Заева биле уперене директно против Вучића, да би их касније, тобоже демантовао, тврдећи, како то уопште није рекао? Пре ће бити да је само уз помоћ сарадника из Србије прешао на суптилније методе рада против актуелног режима у Србији и Српске напредне странке.

У овој хијерархији политичких отпадника од Србије и свог народа, први до Заева и најближи сарадник на овом задатку, је бивши естрадни менаџер Зоран Башановић, некадашњи блиски пријатељ Александра Вучића?! Спомиње се чак, да су у кумовским везама…

-Занимљиво је како су се Башановић и Заев упознали – прича извор Ембарга из једне обавештајне службе. – Зоки је по доласку Вучића на власт врло брзо схватио да Србија и велики послови нису његова лична ловина и да му кум то неће дозволити!? Себе је убедио да он мора имати користи и да треба да се обогати на тендерима, да пљачка јавна предузећа… Сетите се само оног тендера за дечије пакетиће у ЕПС-у, у време директоровања његовог пријатеља Александра Обрадовића… Требало је да узму скоро 2 милиона евра провизије?! Башановић је себе већ видео и у фотељи директора РТС-а. И кад је схватио да од тога нема ништа, да му кум не дозвољава да се незаконито богати, човек је „ окренуо ћурак наопако“… Почео је прво да око себе окупља из итих разлога незадовољне у странци… Да се склања из Србије, да проводи доста времена у Грчкој. Упућенији тврде, да се склањао због неких других неизмирених обавеза према неким јаким људима у Србији… Тако је почело..

Наш саговорник посебно наглашава како су се упознали Заев и Башановић и како га је Зоки, „за тили час обрлатио“.. Али, и како су скоро у истом трену постали предмет обраде једне тајне службе:

-Девојка једног оперативца, немојте ме питати чије службе, свратила је у један супер луксузни хотел на обали грчког мора у једном мондеском месту – прича наш саговорник. – Супер згодна, тражила је инфомацију на рецепцији, кад јој је пришао један црномањасти човек у летњем оделу, са једном руком у џепу, док је у другој држао томпус… Био је то Башановић. Одмах је почео на лошем енглеском да се удвара, прича и да руком показује на сепаре где је седео Зоран Заев. И њега је представио, како би је импресионирао. Откачила га је, али је све испричала свом дечку…

Зоран Башановић се убедљивом причом наметнуо Заеву као човек од Вучићевог поверења и великог медијског утицаја у Србији. Почео је да му ради кампању у српским медијима, да пред њим зивка уреднике новина… Да би утисак био јачи, „позивао се на кума Вучића, додајући како се све то ради у договору са њим“, што наравно није било тачно. Чак се некима обраћао претећи, опет позивајући се на Вучића…

Како је време пролазило Башановићеве акције код Заева су расле, поготово у периоду када се судбина Македоније ломила и тучама у парламенту.. Заев је Башановића упознао са многобројним шефовима агентура у Скопљу, почев од западних до албанских, бугарских… Заев га упознаје са америчким амбасадором у Македонији. Убрзо Башановић своју тв „Наша“ великодушно нуди за њихове циљеве. Због стварања јаког медијског лобија, Башановић у игру уводи још једног играча из Србије, који је, попут њега такође „ окренуо ћурак наопако“. Не тако давно Родић се хвалио како је био део Вучићеве кампање… Башановић га упознаје са Зораном Заевим, знајући да му је нашао добру муштерију. Родић се слика са њим и ту слику показује у сопственим новинама као неки велики успех? Да није тужно било би смешно! Родићу се омогућава да купи „Слободен печат“, нискотиражни лист у који су почеле да се упумпавају велике суме новца кроз рекламе?!То је враћање услуге Родићу од Заева за медијску подршку у Србији током кризе у Македонији. Македонска јавна предузећа и други јачи привредници морају да се рекламирају за велике паре. Плаћања су месечна. Да ли се тим истим парама финансира у Србији најпрљавија, икад виђења у медијима, кампања против председника Србије, Александра Вучића?

-Башановић у име Заева, по директном наређењу америчке и британске тајне службе, окупља незадовољне кадрове из СНС-а, који су блиски са њим, и који су, попут њега веровали да ће им бити дозвољена пљачка државе у име народа – наставља причу саговорник – Ти кадрови требају код Заева да добију висока руководећа места у јавним предузећима, како би из њих исисавали огромне суме новца ради финансирања опозиције у Србији и кампање против Александра Вучића лично. Да се све одвија по унапред припремљеном сценарију западних тајних служби, доказ је и чињеница, да је Александар Обрадовић, бивши директор ЕПС-а, коме није било дозвољено у Србији да намешта тендере, како би са компањонима згрнуо милионе евра, за возила „Колубаре“ и друге послове – волшебно је недавно добио македонско држављанство!? Све је то урађено како би постао директор македонске Електроипривреде. Према обавештајним сазнањима, још неколико Башановићевих пријатеља, отпадника из СНС-а је у поступку добијања држављанства, чиме ће стећи услове за добијање важних државних функција…

Ембарго.рс

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here