ДАМЊАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО ИСПРЕД ТВ ПИНК: Одговараћете за продају и предају Космета!

Поделите:

Иако је због безбедоносних разлога отказан протестни скуп испред телевизије Пинк (која промовише на националној фреквецинији разврат, насиље, неморал и у којој учесници вређају српску децу убијену НАТО бомбама, али се све то толерише јер чврсто стоје уз сваки режим док се не промени), испред зграде “Пинка” окупило се стотинак протестаната, углавном млади.

– Синоћ касно смо сазнали информацију да је протест испред Пинка отказан, јер је неко хтео да убаци батинаше међу окупљене и изазове инциденте. Но, ми, из народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије” сматрамо да није требало да се отказује протест, ко год да је претио. Баш да видимо ко то плаши српски народ! Зато најављујемо у наредном периоду много више протеста, јер је ова власт прешла црвену линију – издаје земљу, предаје Косова и Метохије – каже Дамњан Кнежевић, испред Народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“.

 

Дамњан има поруку за Жељка Митровића и његов ријалити, у којем се вређа убијена девојчица Милица Ракић (4) од НАТО бомби, приказују порнографија, примитивизам, насиље, псовке… И све то иде уживо, током дана, на телевизији са националном фреквенцијом.

– Неће само Александар Вучић одговарати, него и сви елементи који су подржали издају земље. То смо пре неколико месеци поручили и Марићу (ТВ Хепи, ријалити програм). То испред Пинка поручујемо и Жељку Митровићу. Треба да га је срамота што урушава морал ове нације што на телевизији са националном фреквенцијом емитује такав садржај. Никад нећемо заборавити њихова злодела и одговараће кад тад за такве своје поступке – поручио је Кнежевић.

Одата почаст мајору Тепићу и војнику Мирковићу

Окупљени су и на михољске Задушнице запалили свеће код споменика мајору Милану Тепићу и мурала Стојадина Мирковића Цолета, поштујући њихов херојски гест када су пре 27 година себе и 100-ак хрватских бојовника дигли у ваздух, заједно са складиштем оружја и муниције.

Жртвовали су тада своје животе да би спречили усташе у намери да тим оружјем изврше злочине над српским народом у Хрватској.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here