Данас се оснива Савез за Србију

Поделите:

Данас се званично оснива Савез за Србију, а тим поводом оснивачи Савеза истичу да српска политичка сцена више није иста и да сада сви опозициони бирачи имају наду да у Србији може доћи до промена, саопштено је из информативне службе новог савеза.

„Данас је велики дан за све опозиционе бираче и за све грађане који желе слободну, стабилну и уређену Србију. Ми се нисмо окупили само да бисмо сменили Вучића, већ да бисмо сменили једну политику понижавања свих грађана Србије. Зато смо прешли са речи на дела и договорили се око 30 програмских тачака од чијег спровођења зависи нормалан живот сваког грађанина. Борба против политике сиромаштва коју спроводи актуелна власт, слободни избори, независни медији, инвестирање у домаћу привреду, мере за подстицај наталитета и подршку породицама, испитивање порекла имовине и питање Косова и Метохије – ту нема места нашим идеолошким разликама. И управо то даје наду да у Србији може доћи до промена“ – истакли су оснивачи Савеза за Србију у изјави коју потписују:

Драган Ђилас, један од оснивача Савеза

Бошко Обрадовић, председник Двери

Вук Јеремић, председник Народне странке

Зоран Лутовац, председник Демократске странке

Борко Стефановић, председник Левице Србије

Милан Стаматовић, председник Здраве Србије

Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију

Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет

Жељко Веселиновић, председник Удружених синдиката србије Слога

Славиша Ристић, председник покрета Срба са КиМ „Отаџбина“

Из службе за информисање напоменули су да од данас ради и сајт www.savez-za-srbiju.rs на којем се могу пратити вести и дешавања везана за рад Савеза, као и линкове до њиховић званичних налога на друштвеним мрежама. Сви други налози на друштвеним мрежама који се појаве, а који нису повезани са њиховим сајтом нису њихови званични налози.

„Такође, од данас сва питања можете слати на мејл press@savez-za-srbiju.rs, и са тог мејла ћемо вам убудуће прослеђивати информације и саопштења“, поручено је из информативне службе савеза.

 

 

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here