Дане Чанковић: Младић ће ући у легенду!

Поделите:

Нелегитимни Хашки трибунал није испунио своје званичне циљеве, кажњавање ратних злочинаца, којем год народу припадали и стварању амбијента за помирење, прије свега српског и бошњачког народа. Али зато покушава да оствари прикривене циљеве неправедног свјетског центра моћи који хоће да преко Хашког трибунала дисциплинује све оне храбре људе који би да се одупру неправедној свјетској глобализацији и похлепним свјетским моћницима. У региону, хашким пресудама, каква је и пресуда генералу Младићу, жели се продубити раздор између српског и бошњачког народа као и унијети мржњу и сукобе. Круна тих пресуда требала је бити Резолуција СБ УН-а о геноциду у Сребреници коју је предложила Енглеска, а која није усвојена захваљујући вету Русије, и она би била непремостива препрека у стварању мира између бошњачког и српског народа и могућност отварања сукоба Русије и Турске, као савезника српског и бошњачког народа.
Бошњачки народ не треба да ликује због ове пресуде, јер ће генерал Младић у историји свог народа бити забиљежен као позитивна личност.
Било би најпаметније да бошњачки и српски народ сами заједно сједну и разговарају како би дошли до потпуне заједничке истине. Било би то у интересу оба народа, а свака нетрпељивост па и сукоби били би од користи некима другима.

 

Бања Лука, 22.11.2017,
Предсједник
______
Чанковић Дане

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here