Дане Чанковић: Вучић обрадовао народ борбом на два фронта

Поделите:

СНП Избор је наш сматра да су борба против мафије, као и одбрана КиМ, важније и од (привременог) економског напретка. Зато је Вучић обрадовао народ када је обећао да ће побиједити мафију. То му он гарантује, без обзира на личне, политичке и сваке друге посљедице.

Том изјавом, Вучић је кренуо на два паралелна фронта.

Одавно се бори на првом фронту на начин да не стави потпис којим би признао тзв. независно Косово, урушио Устав Србије, територијални интегритет државе Србије и Резолуцију СБ УН 1244.

Други фронт је борба против мафијаша, криминалаца, који организовано пљачкају државу и народ. За такву велику, значајну и неопходну борбу предсједнику Вучићу потребна је, поред подршке народа, подршка система, цјелокупног правосуђа, али та борба ни на који начин не треба да баци сјену или угрози борбу за одбрану КиМ.

А и обрнуто: борба за КиМ не смије да омогући гледање кроз прсте огромном криминалу који се деценијама дешава испред очију напаћеног народа.

Овом приликом Покрет наводи само једну, али огромну пљачку државе и народа. У Војводини, и не само у њој покрадено је друштвено пољопривредно земљиште у вриједности преко милијарду и по евра.

Да, добро је написано: милијарду и по евра. И то није тешко доказати.

СНП – Избор је наш стоји у том смислу на услузи државним органима.

Желимо да истакнемо наша надања да се варају они који мисле да ће предсједник Вучић под изгледом великог добра (побједа над мафијом) сакрити највеће зло, издају Косова и Метохије.

       (саопштење СНП Избор је наш)

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here