Данило Тврдишић: Афере или хајка на СПЦ!

Поделите:

Опет је ударна вест на већини медија да је Свештеник ваљао наркотике. После афере „Свештеник и сканк” и афере „Свештеник захркао поред покојника” ово је трећи случај ове врсте у последњих неколико дана.

Не улазим у веродостојност вести, јер се права истина по правилу сазна са мањим или већим закашњењем. Међутим, не могу, а да не приметим да је веома симптоматичан тренутак у којем се дешава ова оркестрирана кампања против свештенства СПЦ.

Живо ме интересује колико је Срба уочило ову медијску навлакушу, односно колико је оних са мозгом међу нама…и који се нису упецали на ове медијске спинове као сом на дудубак.. Наиме, и слепцу је јасно да је овде у питању вешто испланирана медијска акција против СПЦ са циљем њене потпуне дискредитације и делегитимизације пред судбоносне одлуке везане за Косово и Метохију.

Јасно је предочено да треба да се спроведу, како рече Вучић, „тешке одлуке” везане за будућност Косова и Метохије. А СПЦ озбиљно може да засмета, јер је још увек једина институција која може озбиљно осујетити велеиздајничке планове.

Тужно је колико има оних који сеире кад чују овакве вести, а који од своје кратковидости и површности не схватају да су корисни идиоти у функцији велеиздајничке хунте.

 

Данило Тврдишић, Фејсбук

Поделите:

2 Коментари

 1. Од 1944 год. овим просторима неприкословено влада комунистичка Удба.
  На десет одраслих био је један удбашки цинкарош. То је око 500 000 цинкароша у Србији.
  Погледајте плејаду крвавух џелата Срба: Крволочан Крцун, Лукави абаџија Ранковић, … есесовачки каплар Доланц…
  Очеви и Ђинђића и Тадића су били Удбаши.
  Па зар мислите да њиховим потомцима пада на памет да испусте дизгине.
  Они су измислили Црну гору, Македонију, Дубровник и Барању дали Усташама, Косово и Метохију Балистима. Ваљда не мислите да је ту крај.
  Удбашке газде су светски господари у Вашингтону и Лондону… Из тог крвавог кола се не излази тако лако.
  А са друге стране Српска Православна Црква је једина одбрана Српских Земаља.
  Сатанисти Удбаши кад код могу бацају се каменом на Христа.
  Сетите се Усташе Марка Месића који је у Цркви Светог Андреје Првозваног код двора у Београду пуцао у фреску Исуса Христа на дочеку Нове године 1945 год, заједно са својим крвавим комунистима.

 2. Lune, mozes da ga muljas “anti komunisticki” koliko hoces ali tebe i tvoje sefove uvek oda ta pateticna mrznja Vasingtony i Londonu. Udba je u Moskvi i nasi porazi odatle poticu i odatle au isprovocirani. Nase Vladike su vecinom danas u sluzbi DBa tako da te i ta pateticna religioznost odaje. Vladika Nikolaj je bio okrenut, ama zna se na koju stranu. Ta pateticna mrznja zapada nije Srpski predznak, nego vas Udbaski komunisticki

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here