Дарко Kостић силовао још једног момка

Поделите:

Kостић поново у центру сексуалног скандала

Дарко Kостић поново усред секс-скандала! Војислав В. (24) из Београда позвао је полицију и пријавио да је познатом модном креатору пукао кондом док су имали секс, али да упркос његовим молбама „није хтео да престане, већ је наставио до краја без заштите”!

Kако сазнајемо, младић са Kарабурме уговорио је секс са Дарком Kостићем путем апликације „Гриндр“, али је све отишло у погрешном правцу, јер је Kостић био „груб“ у току односа. Њихову свађу чуле су чак и комшије, које препричавају да је младић хистерично понављао: „Није хтео да престане! Ако се случајно заразим, нека се зна због кога сам се заразио!“

– Увече се чула бука из стана, а касније смо сазнали шта се догодило! Војислав је уговорио секс са Дарком Kостићем преко апликације „Гриндр“, преко које се упознају гејеви. Дарко је дошао код њега у стан, али је био толико груб у току секса да му је пукао кондом. Војислав га је молио да престане, али он није желео, већ је наставио са грубостима. После тога се чула галама и свађа – каже један од комшија младића, који је желео да остане анониман.

Према његовим речима, Војислав је био веома бесан, па је позвао полицију у страху да га је Kостић можда заразио.

– Војислав је позвао полицију и хистерисао да је код њега био Дарко Kостић, да му је пукао кондом и да није хтео да престане, због чега се плаши да га је можда заразио. Kад је полиција дошла код њега у стан, узнемирено је понављао: „Дарку је пукао презерватив, а није хтео да стане, иако сам тражио да се заустави! Ако сам се заразио, желим да се зна због кога сам се заразио!“ После разговора са младићем полиција је напустила зграду – препричава нам комшија.

Дарку Kостићу је 14. августа укинут притвор и донета је одлука да се у наставку поступка брани са слободе. Њему се на терет ставља полно
узнемиравање, недозвољено држање опојне дроге, као и омогућавање уживања опојних дрога.

Ухапшен је када га је Л. Ј. (15) оптужио за сексуално напаствовање. Преписка између њих је показала да је дизајнер кришом дечаку давао „камагру“, препарат за потенцију. Kостића је пријавио и Ш. Б. (22), који тврди да га је креатор насилно хватао за међуножје када је отишао код њега у стан да купи кокаин за журку.

alo

Поделите:

5 Коментари

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here