Darko Kostić silovao još jednog momka

Podelite:

Kostić ponovo u centru seksualnog skandala

Darko Kostić ponovo usred seks-skandala! Vojislav V. (24) iz Beograda pozvao je policiju i prijavio da je poznatom modnom kreatoru pukao kondom dok su imali seks, ali da uprkos njegovim molbama „nije hteo da prestane, već je nastavio do kraja bez zaštite”!

Kako saznajemo, mladić sa Karaburme ugovorio je seks sa Darkom Kostićem putem aplikacije „Grindr“, ali je sve otišlo u pogrešnom pravcu, jer je Kostić bio „grub“ u toku odnosa. Njihovu svađu čule su čak i komšije, koje prepričavaju da je mladić histerično ponavljao: „Nije hteo da prestane! Ako se slučajno zarazim, neka se zna zbog koga sam se zarazio!“

– Uveče se čula buka iz stana, a kasnije smo saznali šta se dogodilo! Vojislav je ugovorio seks sa Darkom Kostićem preko aplikacije „Grindr“, preko koje se upoznaju gejevi. Darko je došao kod njega u stan, ali je bio toliko grub u toku seksa da mu je pukao kondom. Vojislav ga je molio da prestane, ali on nije želeo, već je nastavio sa grubostima. Posle toga se čula galama i svađa – kaže jedan od komšija mladića, koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, Vojislav je bio veoma besan, pa je pozvao policiju u strahu da ga je Kostić možda zarazio.

– Vojislav je pozvao policiju i histerisao da je kod njega bio Darko Kostić, da mu je pukao kondom i da nije hteo da prestane, zbog čega se plaši da ga je možda zarazio. Kad je policija došla kod njega u stan, uznemireno je ponavljao: „Darku je pukao prezervativ, a nije hteo da stane, iako sam tražio da se zaustavi! Ako sam se zarazio, želim da se zna zbog koga sam se zarazio!“ Posle razgovora sa mladićem policija je napustila zgradu – prepričava nam komšija.

Darku Kostiću je 14. avgusta ukinut pritvor i doneta je odluka da se u nastavku postupka brani sa slobode. Njemu se na teret stavlja polno
uznemiravanje, nedozvoljeno držanje opojne droge, kao i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Uhapšen je kada ga je L. J. (15) optužio za seksualno napastvovanje. Prepiska između njih je pokazala da je dizajner krišom dečaku davao „kamagru“, preparat za potenciju. Kostića je prijavio i Š. B. (22), koji tvrdi da ga je kreator nasilno hvatao za međunožje kada je otišao kod njega u stan da kupi kokain za žurku.

alo

Podelite:

5 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here