Дејан ради у Жандармерији, студент је теологије, новинар и пољопривредник: Већ 10 година устаје у два ноћу како би све то постигао!

Поделите:

После овог текста ће вас сигурно бити срамота да кажете да немате времена за нешто!

Дејан Стојадиновић је службеник Жандармерије, студент теологије, новинар и пољопривредник. Живи у селу Бистрица код Петровца на Млави је запослен у бази Жандармерије у Раковици. Уз то, Дејан је студент Богословског факултета и аутор емисије “Личност и заједница” која се емитује на Телевизији Храм.

Дејан је и пољопривредник који се не стиди да седне на трактор или узме мотику у руке, у којима је неколико сати пре тога држао хеклер док је са колегама из жандармерије био у некој акцији.

Kако све те улоге и личности мири у себи, Дејан је открио у емисији Kвадратура круга, где је Бранку открио колико је детињство испуњено одрицањима и немаштином исклесало Дејана као човека.

– Све те улоге и личности изграђују мене, када бих било шта од тога одузео не бих био комплетан – рекао је Дејан.

Дејанова супруга каже да без обзира колико он има обавеза и колико је често одсутан, енергије има на претек и увек нађе времена да поклони пажњу њој и деци.

Дејанов живот је пун одрицања. Иако му је плата оптерећена кредитом, Дејан је успео да сагради кућу. Са својом платом издржава деветочлану породицу, а већ 10 година сваке ноћи устаје у два сата како би из Хомоља стигао на време на посао у Београд.

Дејан осим својој породици помаже и баки Злати (92), која живи у близини, јер ко зна шта је мука има и осећај за друге.

Поглеајте имисију о свестраном Дејану Стојадиновићу:

 

 

Телеграф

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here