Десет питања за Сашу Радуловића

Поделите:

Можете Ви, г. Радуловићу, да настављате да спинујете колико год хоћете да сам члан СНС и да потурате које какве фотографије.

Али питање свих питања је где су паре из кампање? И док се се Ви из петних жила трудите већ две недеље да скренете пажњу са несталих пара на то како се ја потписујем, ја ћу упорно настављати да Вам постављам иста питања:

1. Где је нестало 10.420.000 дин. које сте књижили да сте платили члановима за дељење флајера?

2. Где је нестало 6.600.000 дин које сте књижили да сте платили члановима за рад на друштвеним мрежама?

3. Где је нестало 2.760.000 дин које сте као Удружење грађана (УГ) наплатили од групе грађана (ГГ) за наводно изнајмљивање опреме? Кажем наводно јер се из биланса стања види да УГ ту опрему не поседује? Тако да није могуће изнајмити нешто што се не поседује.

4. Где је нестало 1.603.605 дин које сте књижили да сте платили члановима за прикупљање потписа?

5. Зашто сте уплатили новац на рачун фирме Ваше жене „E bussines services“?

6. Зашто сте уплатили новац на рачун фирме посланице Тање Мацуре „Timi plus“?

7. Зашто сте уплатили новац на рачун фирме посланице Бранке Стаменковић „Fatecloud“?

8. Зашто сте уплатили новац на рачун фирме посланице Јасмине Николић „Jazilify“?

9. Зашто су одмах по пријему новца фирме посланица отишле у ликвидацију и да ли су основане само да би се преко њих извукао новац из кампање?

10. Зашто УГ нисте пријавили у систем ПДВ с обзиром да сте прешли промет скоро четири пута већи од дозвољеног лимита од осам милиона?

Пошто, Радуловићу, очито немате одговоре, ево ја ћу Вам рећи како стоје ствари! Увидом у биланс успеха УГ види се да није било ангажовања физичких лица за повремене послове, што преведено на језик обичних грађана значи да чланови удружења нису добили новац који сте Ви прокњижили као да сте им исплатили. Где је тај новац само Ви знате јер сте Ви потписали и финансијски извештај ГГ и УГ.

И за крај, немојте Данасу да спочитавате непоштовање етичког кодекса. Они морају да потпишу аутора текста онако како се он представи, утолико пре, када им аутор уз текст достави и Споразум о оснивању ГГ оверен у Суду из ког се јасно види име заступника ГГ.

Али, да више не би скретали фокус са питања новца, на то како се ја потписујем, ја ћу се потписати као читалац Данаса, а од Вас, г. Радуловићу, очекујем да таксативно одговорите на горњих десет питања.

Бранко Кланшчек

Данас

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here