Десничари се спремају за герилски рат?!

Поделите:

Плакати са програмом Српске деснице осванули су у целој Србији. Преко 15 одбора Српске деснице учествовало је у плакатирању својих градова, у оквиру редовних активности.

Активисти су полепили више од 50.000 плаката, а ова активност је искоришћена да се разговара са грађанима, и да се они упознају са радом Српске деснице, као и са програмским начелима за које се ова организација залаже.

Акција је спроведена од Врања, Нове Вароши, Титела, преко Рашке, Крушевца, Пожаревца, Београда, до Новог Сада, Беочина, Оџака, Сремских Карловаца, Бачке Паланке и Старе Пазове.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Ово је само први налет плакатирања, убрзо настављамо и у другим градовима.“, рекао је Александар Здравковић, генерални секретар Српске деснице, додајући да је висока препознатљивост деснице у Србији, и да је ово само једна од активности којом се креће у кампању. „Наш циљ је формирање одбора и да народ широм Србије буде упознат са политичким смерницама које заступа Српска десница и њен председник Миша Вацић.“

На плакату је, поред програмских начела истакнут грб Српске деснице у чијем се центру налази двоглави бели орао подигнутих крила, постављен у кругу са штитом и круном српских владара из доба Немањића. Подигнута крила орла симболизују смерност, будност духа и тела, како у животу тако и у вери.

Истакнута начела подразумевају саборност, очување традиције, враћање војне обуке, породичне вредности, евроазијске интеграције, истину о српским земљама, подршку малим привредницима и заштиту националног идентитета.

Програм СД предвиђа и герилски рат Територијалне одбране, о чему се тачно ради можете прочитати ОВДЕ

Поделите:

3 Коментари

 1. Opet ovaj smrdonja Vacić oće da vodi neki rat???????
  Pa pizda ti materina ludomanska,kretenska i opičena Musolinijevska misliš da bi ti neko poverio decu od 18 godina da se igraš Garibaldija sa njima??????
  Srbi su u 2 svetska rata izgubili gotovo 2/3 radno sposobog stanovništva.
  Ostali samo gegelji,babe i invalidi da grade državu a sve što valja izginulo po ratovima..
  Zato danas imamo ovoliko ludaka i lenštinja koji neće ništa da rade samo smrde po gradovima i serendaju o politici ko strine kad dobiju menstruaciju.
  Taj ko dođe tebi da ga obučavaš da se brani ili je lud ili drogiran ili pijan pa došao da se besplatno otrezni od mamurluka kiselim kupusom i rasolom iz tvojeg,raspaljot podruma.

  • Ковачевић Саво, делујеш ко нека куца коју су сорошевци платили да … куца 🙂
   Пошто ниси “изгинуо у рату”, молим те заокружи у којој се групи препознајеш:

   1) “гегељи”
   2) “бабе”
   3) “инвалиди”

 2. Prepoznajem se kao opozicija ovom tvom Smrdislavu Vaciću..
  Lika što pre treba izbaciti iz desnice,što pre to bolje jer blesov može napraviti nekakvu paramilitarnu organizaciju i ucenjivati sa sebi sličnima u Hrvatskoj,Makedoniji,Crnoj Gori novonastale krhke i sklone kontroli demokratije.
  Jer Balkanski prostor je prepun neodgovorni i bahati likova koji uz sebe vole da imaju nekakve vojne formacije ne da bi državu branili već čisto, klasično, reketirali kao mafijaši na splavovima gazde restorana..
  Ako im na vreme ne staneš za vrat dešava se ono što se u Italiji i Nemačkoj desilo 1933.
  Musolinizacija i Hitlerizacija društva postaje proces koji onda velike sile podržavaju i od kojih društvo postaje marioneta interesima nekog despota,tiranina sa kojim oni vrše dogovore i pregovore o Anshlusima i Blitz Krigovima suprotno interesima domicilnog stanovništva.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here