Desničari se spremaju za gerilski rat?!

Podelite:

Plakati sa programom Srpske desnice osvanuli su u celoj Srbiji. Preko 15 odbora Srpske desnice učestvovalo je u plakatiranju svojih gradova, u okviru redovnih aktivnosti.

Aktivisti su polepili više od 50.000 plakata, a ova aktivnost je iskorišćena da se razgovara sa građanima, i da se oni upoznaju sa radom Srpske desnice, kao i sa programskim načelima za koje se ova organizacija zalaže.

Akcija je sprovedena od Vranja, Nove Varoši, Titela, preko Raške, Kruševca, Požarevca, Beograda, do Novog Sada, Beočina, Odžaka, Sremskih Karlovaca, Bačke Palanke i Stare Pazove.

Foto: srpskadesnica.rs
Foto: srpskadesnica.rs

„Ovo je samo prvi nalet plakatiranja, ubrzo nastavljamo i u drugim gradovima.“, rekao je Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske desnice, dodajući da je visoka prepoznatljivost desnice u Srbiji, i da je ovo samo jedna od aktivnosti kojom se kreće u kampanju. „Naš cilj je formiranje odbora i da narod širom Srbije bude upoznat sa političkim smernicama koje zastupa Srpska desnica i njen predsednik Miša Vacić.“

Na plakatu je, pored programskih načela istaknut grb Srpske desnice u čijem se centru nalazi dvoglavi beli orao podignutih krila, postavljen u krugu sa štitom i krunom srpskih vladara iz doba Nemanjića. Podignuta krila orla simbolizuju smernost, budnost duha i tela, kako u životu tako i u veri.

Istaknuta načela podrazumevaju sabornost, očuvanje tradicije, vraćanje vojne obuke, porodične vrednosti, evroazijske integracije, istinu o srpskim zemljama, podršku malim privrednicima i zaštitu nacionalnog identiteta.

Program SD predviđa i gerilski rat Teritorijalne odbrane, o čemu se tačno radi možete pročitati OVDE

Podelite:

3 Komentari

 1. Opet ovaj smrdonja Vacić oće da vodi neki rat???????
  Pa pizda ti materina ludomanska,kretenska i opičena Musolinijevska misliš da bi ti neko poverio decu od 18 godina da se igraš Garibaldija sa njima??????
  Srbi su u 2 svetska rata izgubili gotovo 2/3 radno sposobog stanovništva.
  Ostali samo gegelji,babe i invalidi da grade državu a sve što valja izginulo po ratovima..
  Zato danas imamo ovoliko ludaka i lenštinja koji neće ništa da rade samo smrde po gradovima i serendaju o politici ko strine kad dobiju menstruaciju.
  Taj ko dođe tebi da ga obučavaš da se brani ili je lud ili drogiran ili pijan pa došao da se besplatno otrezni od mamurluka kiselim kupusom i rasolom iz tvojeg,raspaljot podruma.

  • Kovačević Savo, deluješ ko neka kuca koju su soroševci platili da … kuca 🙂
   Pošto nisi “izginuo u ratu”, molim te zaokruži u kojoj se grupi prepoznaješ:

   1) “gegelji”
   2) “babe”
   3) “invalidi”

 2. Prepoznajem se kao opozicija ovom tvom Smrdislavu Vaciću..
  Lika što pre treba izbaciti iz desnice,što pre to bolje jer blesov može napraviti nekakvu paramilitarnu organizaciju i ucenjivati sa sebi sličnima u Hrvatskoj,Makedoniji,Crnoj Gori novonastale krhke i sklone kontroli demokratije.
  Jer Balkanski prostor je prepun neodgovorni i bahati likova koji uz sebe vole da imaju nekakve vojne formacije ne da bi državu branili već čisto, klasično, reketirali kao mafijaši na splavovima gazde restorana..
  Ako im na vreme ne staneš za vrat dešava se ono što se u Italiji i Nemačkoj desilo 1933.
  Musolinizacija i Hitlerizacija društva postaje proces koji onda velike sile podržavaju i od kojih društvo postaje marioneta interesima nekog despota,tiranina sa kojim oni vrše dogovore i pregovore o Anshlusima i Blitz Krigovima suprotno interesima domicilnog stanovništva.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here