Desničari najavili obračun sa vojvođanskim separatistima

Podelite:

Iako je prošao samo dan od veličanstvene proslave jubileja stogodišnjice prisajedinjenja Vojvodine Srbije, u Novom Sadu kod novopostavljenog spomenika Kralju Petru Prvom na Trgu Republke osvanule su prelepljene ulične table sa natpisom „Trg Republike Vojvodine“.

Mihailo Janjić pokrajinski poverenik Srpske desnice danas je najoštrije reagovao i zatražio od nadležnih organa da u što kraćem vremenskom roku pronađu kako počinioce tako i njihove nalogodavce.

Država podhitno mora da pronađe mehanizam kojim će zaustaviti separatističko divljanje u Novom Sadu. Ovo nije prvi put da separatisti bodu prst u oko Novosađanima, a ukoliko po običaju ostanu van zakonske odgovornosti, nastaviće to da čine još agresivnije.
Ono što mene brine jeste to da su vinovnici ovog nedela poznati svima počevši od nadležnih do građanske javnosti, i da država baš ništa po tom pitanju ili nije sposobna da reaguje ili očigledno ne želi da reaguje, pa čak i onda kada se separatisti sami pohvale na društvenim mrežama svojim „uspesima“. Kao što je i ovoga puta bio slučaj.“

„Mi, iz Srpske desnice, bezkompromisno ćemo nastaviti da čistimo i uklanjamo separatistički otpad i smrad koji se širi gradom i pokrajinom, bez obzira na pasivnost i nezainteresovanost države, na nama svojstven način“ – zaključio je Janjić u saopštenju.

 

Nacionalist

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here